• David Willis, în vârstă de 54 de ani, a făcut un test ADN care a arătat că este verișorul de gradul patru al prințesei de Wales.
  • În ciuda dovezilor genetice, mama lui David tot nu-l crede”.
  • David a început să-și cerceteze istoria familiei sale în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Un australian, care a descoperit că este rudă îndepărtată a lui Kate Middleton printr-un test AncestryDNA, a declarat că amândoi au același zâmbet” și un simț vestimentar deosebit”, scrie The Independent.

David Willis, în vârstă de 54 de ani, un organizator sindical, care locuiește în Avenel, în statul Victoria, Australia, împreună cu partenerul său de 18 ani, Rodney Kendall, în vârstă de 52 de ani, a aflat, în 2017, după ce a făcut testul ADN, că este văr de-al patrulea al lui Kate. În ciuda dovezilor genetice, mama lui David tot nu-l crede” deoarece ea a înțeles întotdeauna că rădăcinile lor sunt din clasa muncitoare”, dar verii săi adoră” legătura regală. M-am gândit, ce avem în comun eu și Kate Middleton? Amândoi avem un zâmbet zdrobitor, un simț vestimentar grozav și suntem veri îndepărtați”, a declarat David.

Un test a confirmat că e ruda lui Kate Middleton

David a început să-și cerceteze istoria familiei sale în urmă cu mai bine de 20 de ani, a explicat el: Sunt un fel de istoric amator. Când a început Ancestry – am fost implicat probabil de 18-19 ani – am putut accesa materiale, resurse și documente la care în trecut ar fi trebuit să călătoresc în Anglia pentru a avea acces, așa că am putut face totul online. Mi-am cercetat familia și atunci a apărut o legătură interesantă.”

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

În 2017, se părea că Kate se afla în arborele genealogic al lui David, a spus el: Nimeni nu m-a crezut – a trebuit să verific de două ori actele și m-am gândit ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât să-mi testez ADN-ul prin Ancestry. Am putut să îmi trimit ADN-ul pentru a dovedi în sfârșit și a spune tuturor că mi-am făcut cercetările corect.”

S-a confirmat că familia de muncitori a mamei lui David, din Durham, Marea Britanie, are legături cu Kate – sunt verișori de gradul patru. David a explicat legătura lor: Avem un strămoș comun și suntem verișori de gradul patru. Noi mergem înapoi cu șase generații, iar Kate merge înapoi cu șapte generații, până la strămoșul nostru comun, Jane Conyers, care era fiica unui tip pe nume Sir Thomas Conyers, al nouălea baronet de Horden. Dar, pentru că a avut trei fete, titlul a dispărut odată cu el, iar ele s-au căsătorit cu localnici din oraș. Așa că una dintre fete se numea Isabella, iar sora ei se numea Jane. În urmă cu aproximativ șase generații, când familia mea a cam căzut din regalitate cu Sir Thomas, restul familiei lucrau în minele de cărbune – găsesc acest lucru fascinant.”

Citește și: