Un bărbat a sunat la 112 și a spus că s-a urcat băut la volan, după care a condus până la sediul Poliției Rutiere

Un bărbat a sunat la 112 și a spus că s-a urcat băut la volan, după care a condus până la sediul Poliției Rutiere Sursa: Mediafax Foto
  • Bărbatul a sunat la 112 și a solicitat la domiciliu prezența unui echipaj de poliție rutieră
  • Pentru că oamenii legii nu au apărut, el s-a urcat la volan și s-a dus la sediul Poliției Rutiere
  • El a fost testat și a rezultat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un sibian a sunat la 112 pentru a anunța că a condus sub influența alcoolului o mașină. El a solicitat un echipaj de Poliție la domiciliu și, pentru că acesta a întârziat, el s-a urcat la volan și a mers la sediul Biroului Rutier. După ce l-au testat, polițiștii au constatat că șoferul era beat.

Potrivit Poliției Sibiu, incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului. Prin apel 112, un sibian, în vârstă de 53 de ani, a solicitat la domiciliu prezența unui echipaj de poliție rutieră, afirmând că a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat la locuința bărbatului, însă acesta nu se afla acasă. În schimb, prin Dispeceratul IPJ Sibiu, echipajul a fost direcționat spre sediul Biroului Rutier, în fața căruia se afla bărbatul în cauză, acesta ajungând acolo cu propriul autoturism.

Polițiștii au constatat că bărbatul emana un miros puternic de alcool și după testarea alcoolscopică a rezultat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, sibianul a fost dus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice pentru a i se stabili nivelului alcoolemiei în sânge.

El va fi cercetat penal într-un dosar conducere sub influența alcoolului.