• Un bărbat a intrat în spiritul Crăciunului în acest an – împodobindu-și barba cu 710 ornamente.
  • Joel Strasser a reușit să își doboare propriul record mondial Guinness pentru că are cele mai multe ornamente pe părul facial.
  • El a doborât prima dată recordul în 2019 folosind 302 ornamente, apoi din nou în 2020 cu 542, iar a treia oară în 2021 ajungând până la 686.

Un bărbat a intrat în spiritul Crăciunului în acest an – împodobindu-și barba cu 710 ornamente. Joel Strasser a reușit să își doboare propriul record mondial Guinness pentru că are cele mai multe ornamente pe părul facial.

El a recunoscut că „tehnica a evoluat și a devenit mai specializată” de-a lungul anilor pentru a-și depăși recordurile anterioare. „Beardamentele” sunt accesorii festive cu clips care necesită multă tehnică pentru a fi atașate și menținute acolo. El a doborât prima dată recordul în 2019 folosind 302 ornamente, apoi din nou în 2020 cu 542, iar a treia oară în 2021 ajungând până la 686.

Astfel, Joel, din Idaho, SUA, a reușit să păstreze un nou record prin montarea a 710 ornamente în acest an. El a spus: La început le-am pus mult mai la întâmplare și de aceea primele numere record de globulețe au fost atât de mici. M-am gândit să adaug bomboane de ciocolată, dar nu am încercat încă.”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Joel a spus că punerea de beteală pe barbă nu este confortabilă, deoarece acestea chiar trag” de părul facial. El a adăugat: Este dureros să ai toate acele fire de păr care se trag deodată. Toate aceste podoabe însumează aproximativ 1,5 kg”.

Faptul că își pune globulețe pe față îl ajută să intre în spiritul sărbătorilor. Și nu este singurul record mondial legat de barbă pe care îl deține, deoarece a avut cele mai multe paie de hârtie pe părul facial, cu 534.

Joel își propune să doboare cât mai multe recorduri, spunând despre el că este nebun” pentru că a cucerit atâtea trofee. Iar acum îi încurajează și pe alții să se implice. Joel a spus: Găsiți o categorie care vă interesează, decideți că o puteți face și exersați până când reușiți. Este nevoie de multă muncă pentru ceva atât de prostesc ca asta, dar gloria merită.”