• Un bărbat de 80 ani a căștigat marele premiu la loto după ce și-a uitat ochelarii și nu a văzut numerele pe care le-a ales
  • Premiul este în valoare de 116.124 de lire sterline
  • Denis Fawsitt și soția lui joacă săptămânal la loto și aleg mereu aceleași numere

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a câștigat peste 100.000 de lire sterline la loteria EuroMillions după ce și-a uitat ochelarii și nu a putut să aleagă numerele pe care le alegea de obicei, relatează BBC. Denis Fawsitt juca la loto săptămânal, iar pe bilet încercuia mereu numerele ce reprezintă datele de naștere ale membrilor familiei.

„S-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii ale mele”, a spus Denis Fawsitt. El și soția sa, Ann, în vârstă de 75 de ani, plănuiesc să renoveze casa și grădina din Derbyshire, Anglia, cu premiul în valoare de 116.124 de lire sterline.

Cuplul joacă la loteria EuroMillions în fiecare săptămână și cumpără biletele de la un magazin din Station Road, Hatton. „Mi-am dat seama că mi-am uitat ochelarii și am încercat să-mi aleg numerele obișnuite, dar pur și simplu nu am putut”, a spus bărbatul.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM
FORȚA DE REACȚIE NATO POATE INTRA ÎN ROMÂNIA

„M-am dus să plătesc ziarul și i-am cerut doamnei din spatele tejghelei un bilet cu noroc”, a povestit britanicul. Cuplul de pensionari a nimerit pe 16 martie cele cinci numere principale și un număr Lucky Star. „După ce s-a întâmplat la magazinul cu ziare, am avut această senzație ciudată că urma să câștigăm. I-am spus soției mele Ann în seara aceea că simțeam că vom câștiga mult.”

În dimineața următoare, bărbatului nu-i venea să creadă că a câștigat și s-a întors la magazin pentru a verifica biletul.

Denis Fawsitt a spus că „au intrat în șoc” când au aflat știrea. „Am pus biletul câștigător în dulapul din sufragerie pentru a-l păstra în siguranță până ce oamenii de la Loteria Națională l-au validat”, a spus Ann.

„Când victoria a fost confirmată, am băut un pahar sau două de șampanie și, atunci când acest oribil COVID o să dispară și vom fi în siguranță, vom organiza o mare petrecere cu familia pentru a sărbători”, a adăugat fericita câștigătoare.