Un bărbat din China s-a reîntâlnit cu fiul răpit în urmă cu 24 de ani. A călătorit peste 500.000 de km în căutarea lui

copil dispărut China

copil dispărut China

Un bărbat din China și-a găsit băiatul răpit în urmă cu 24 de ani din fața casei, relatează BBC. În tot acest timp, bărbatul a călătorit peste 500.000 de km pe motocicletă în căutarea copilului.

Fiul lui Guo Gangtang a fost răpit la vârsta de doi ani de traficanți din fața casei din provincia Shandong. Dispariția fiului său a inspirat și un film care a fost realizat în 2015.

Potrivit Ministerului Securității Publice din China, poliția a reușit să-l identifice pe băiat cu ajutorul testelor ADN. Doi suspecți au fost arestați, a precizat un raport al Global Times. Suspecții, care erau un cuplu la momentul respectiv, plănuiseră să răpească un copil cu intenția de a-l vinde, a precizat un raport al China News.

După ce l-a văzut pe fiul lui Guo jucându-se singur în fața casei, suspecta, pe nume Tang, l-a luat și l-a dus la stația de autobuz, unde o aștepta partenerul ei, Hu. Cuplul a luat apoi un autocar spre provincia vecină Henan și l-a vândut acolo. Presa locală spune că fiul lui Guo a fost găsit locuind încă în provincie.

„Acum că a fost găsit copilul, nu poate fi decât fericire de acum înainte”, a declarat Guo reporterilor.

A călătorit peste 500.000 de km în căutarea fiului

După ce fiul său a fost răpit în 1997, Guo ar fi călătorit în peste 20 de provincii din întreaga țară pe o motocicletă. Pe parcursul călătoriei, s-a accidentat de multe ori și a fost jefuit de hoți. Zece motociclete au fost, de asemenea, avariate. Guo avea la el afișe cu poza fiului său și se spune că și-ar fi cheltuit toate economiile în drumul său, că ar fi dormit sub poduri și ar fi cerșit.

În tot acest timp a devenit un membru important al organizațiilor care se ocupă de persoanele dispărute din China și a ajutat cel puțin șapte părinți să se reîntâlnească cu copiii.

În 2015 s-a estimat că în jur de 20.000 de copii sunt răpiți anual în China. Cei mai mulți sunt vânduți în țară și peste ocean.

Exit mobile version