• Un bărbat din Suceava a intrat într-un magazin cu căruța.
  • Bărbatul era supărat pe polițiști pentru că nu au intervenit la apel.
  • Acum, bărbatul e anchetat penal pentru distrugere.

România chiar e țara tuturor posibilităților. Un bărbat supărat pe polițiști a intrat cu căruța într-un magazin din Suceava.

El era paznicul magazinului, iar toată povestea a început cu o seară înainte când – mai mulți tineri au început să se certe în magazinul lui. Ca să îi potolească, paznicul a sunat la poliție, însă polițiștii i-au spus să se descurce singur – pentru că magazinul e proprietate privată.

A doua zi, după ce și-a terminat treaba a plecat acasă, a băut câteva pahare și s-a întors la muncă. Dar nu oricum. Și-a luat calul și căruța și a intrat în magazin. „Nici acum nu vine poliția?”, a fost replica paznicului.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN

Acum, bărbatul e anchetat penal pentru distrugere.

În timp ce poliția trece, banii rămân. Peste 1,3 milioane de lei e diferența nejustificată pe care a descoperit-o Agenția Națională de Integritate între banii din portofelul polițiștilor și cei pe care i-au declarat.

Cea mai mare diferență a fost descoperită în Cluj – aproape jumătate de milion de lei. Fostul Șef al Poliției din Constanța e și el implicat – peste 340.000 de lei a încasat în plus, față de salariu.