• Un bărbat de 79 de ani din Canada s-a înscris la o școală de beauty pentru a-și ajuta soția să se machieze și să-și facă coafura.
  • Soția bărbatului nu mai vede foarte bine, așa că acesta a vrut să o ajute.
  • Directoarea școlii de beauty a fost impresionată de gestul bărbatului și a declarat că tot personalul a fost cu ochii în lacrimi după această experiență.

Un bărbat de 79 de ani s-a înscris la o școală de beauty pentru a învăța să-și machieze soția și pentru a-i face coafura, relatează Fox News.

Soția bărbatului nu mai poate să se aranjeze singură, așa că acesta s-a gândit să-i dea o mână de ajutor.

Primul lucru pe care l-a spus în momentul în care a ajuns la școala de beauty a fost: „Vreau să învăț să folosesc ondulatorul”.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

Întrebat de ce tocmai ondulatorul, bărbatul a explicat că soția lui nu mai vede atât de bine, iar atunci când își aranjează părul se arde cu ustensila.

Bărbatul a vrut să știe și cum se aplică mascara și cum se realizează un machiaj.

„Am fost foarte impresionați de gestul bărbatului care dorea să-și ajute soția”, a declarat directoarea școlii de beauty.

„A scos poze din portofel cu soția lui și ne-a arătat-o. Ne-a spus despre ea că mereu a fost frumoasă și talentată în munca ei. Ne-a spus chiar că tasta 100 de cuvinte pe minut”, a mai spus femeia.

„Au grijă unul de celălalt, se iubesc și încă se apreciază. Toți am avut ochii în lacrimi după experiența asta”, a adăugat directoarea școlii de beauty.