• Câștigătoarea norocoasă la loto a obținut un jackpot de 1 milion de dolari cu un bilet pe care era pe punctul de a-l arunca.
  • O femeie în vârstă de 30 de ani era cât pe ce să rateze câștigul care i-a schimbat viața.
  • Am ales numerele de pe bilete și am crezut că ambele erau necâștigătoare, așa că le-am pus într-o pungă cu alte prostii pentru a le arunca. În dimineața următoare, am decis să mă mai uit o dată la bilete înainte de a le arunca.

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost pe punctul de a-și arunca biletul de loterie la coșul de gunoi înainte de a-și da seama că a câștigat premiul cel mare de 1 milion de dolari. Femeia din Clinton County a câștigat premiul cel mare la jocul instant Sizzling Hot 7’s al Loteriei din Michigan.

Dar ea ar fi putut cu ușurință să arunce biletul și să piardă suma de bani care i-a schimbat viața.

Întotdeauna joc noile bilete instant când apar în fiecare lună”, a explicat ea. Eram la magazin într-o seară și am decis să cumpăr două dintre biletele Sizzling Hot 7’s, deoarece este un joc mai nou. Am zgâriat biletele când m-am urcat în mașină și am crezut că ambele nu sunt câștigătoare, așa că le-am pus într-o pungă cu alte gunoaie pentru a le arunca. În dimineața următoare, am decis să mă mai uit o dată peste bilete înainte de a le arunca.”

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

Când am văzut că am câștigat 1 milion de dolari, inima a început să-mi bată cu putere și am crezut că o să leșin. I-am sunat imediat pe mama și pe soțul meu ca să le dau vestea cea bună! Mă bucur foarte mult că am decis să mă mai uit o dată peste bilet înainte de a-l arunca.”

Femeia, care a cerut să rămână anonimă, a cumpărat biletul norocos de la Hansen’s Quik Stop din orășelul Ovidiu, care se află la 50 de kilometri de capitala statului Michigan, Lansing.

Câștigătoarea bucuroasă plănuiește acum să cumpere o casă și să investească restul banilor. O sumă de peste 15 milioane de dolari a fost câștigată de oameni de când Sizzling Hot 7’s a fost lansat în ianuarie. Oricine cumpără un bilet are șansa de a câștiga premii cuprinse între 10 și 1 milion de dolari.