• Un câine ar putea fi cheia pentru a găsi jumătatea în mediul online, chiar dacă nu este propriul animal de companie.
  • O nouă cercetare a dezvăluit că includerea unei fotografii cu animalul de companie pe profilul de dating poate crește șansele de a întâlni un potențial partener de viață, iar șansele cresc și mai mult dacă este vorba de un Golden Retriever.

Potrivit unei noi cercetări efectuate de piața de îngrijire a animalelor de companie Rover, britanicii au mai multe șanse să se întâlnească cu cineva al cărui profil de dating online include o poză cu un câine, relatează Mirror.

Așadar, cei care sunt în căutarea unei relații romantice, își pot crește șansele de a întâlni un partener postând o poză cu prietenul blănos și dacă este un Golden Retriver, chiar mai bine.

Rover a intervievat recent peste 1.000 de proprietari de animale de companie care au folosit aplicații de dating și a constatat că peste trei sferturi (76%) dintre aceștia ar fi mai predispuși să să se potrivească cu cineva care prezintă un câine în fotografii.

Recomandări

VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?

Mai mult de jumătate dintre părinții singuri de animale de companie (51%) au mărturist că au inclus inclus un câine în profilul lor de dating pentru a-și crește șansele de a atrage un potențai partener și peste un sfert (24%) nu au avut nicio rușine în a recunoaște că au prezentat un câine care nu era al lor, pentru a începe o conversație cu o persoană.

Cercetarea a restrâns rasele de câini pentru a afla care este cățelușul Cupidon blănos din viața reală. Golden Retriver s-a clasat pe primul loc și a fost încoronat ca fiind rasa cu cele mai mari șanse de a influența pozitiv întâlnirile. Labradorii, cockapoo, cocker spaniel și border collie s-au clasat, de asemenea, în primele cinci locuri.

Adem Fehmi, specialist în comportament canin la Rover, a comentat: „Nu este nicio surpriză faptul că a avea o poză cu un câine în profilul de dating poate crește șansele de a întâlni un partener și de a forma o conexiune. A-ți arăta dragostea pentru un animal de companie este o calitate atractivă, deoarece poate indica atribute de personalitate, cum ar fi bunătatea”.

Un câine chiar l-a ajutat pe Adem șă-și găsească soția online. „Mi-am întâlnit soția pe o aplicație de dating unde mi-am demonstrat dragostea pentru câini pe profilul meu, iar ea era o mare iubitoare de animale, deci, dintr-o perspectivă directă, aceste imagini ajută la formarea unei legături”, a spus el.

Adem a adăugat că este important să îi tratăm pe companionii noștri canini ca pe niște membri ai familiei, „nu doar ca pe o recuzită drăguță pentru a atrage atenția”.

Dintre părinții de animale intervievați, mai mult de o treime (36%) au mers însoțiți de câinele lor la prima întâlnire, iar unul din 10 a afirmat că a fost un succes atât de mare încât se întâlnesc și acum cu acea persoană.