Un câine ar putea fi cheia pentru a atrage un potențial partener de viață. Rasa cu cele mai mari șanse de a influența pozitiv întâlnirile

Potrivit unei noi cercetări efectuate de piața de îngrijire a animalelor de companie Rover, britanicii au mai multe șanse să se întâlnească cu cineva al cărui profil de dating online include o poză cu un câine, relatează Mirror.

Așadar, cei care sunt în căutarea unei relații romantice, își pot crește șansele de a întâlni un partener postând o poză cu prietenul blănos și dacă este un Golden Retriver, chiar mai bine.

Rover a intervievat recent peste 1.000 de proprietari de animale de companie care au folosit aplicații de dating și a constatat că peste trei sferturi (76%) dintre aceștia ar fi mai predispuși să să se potrivească cu cineva care prezintă un câine în fotografii.

Mai mult de jumătate dintre părinții singuri de animale de companie (51%) au mărturist că au inclus inclus un câine în profilul lor de dating pentru a-și crește șansele de a atrage un potențai partener și peste un sfert (24%) nu au avut nicio rușine în a recunoaște că au prezentat un câine care nu era al lor, pentru a începe o conversație cu o persoană.

Cercetarea a restrâns rasele de câini pentru a afla care este cățelușul Cupidon blănos din viața reală. Golden Retriver s-a clasat pe primul loc și a fost încoronat ca fiind rasa cu cele mai mari șanse de a influența pozitiv întâlnirile. Labradorii, cockapoo, cocker spaniel și border collie s-au clasat, de asemenea, în primele cinci locuri.

Adem Fehmi, specialist în comportament canin la Rover, a comentat: „Nu este nicio surpriză faptul că a avea o poză cu un câine în profilul de dating poate crește șansele de a întâlni un partener și de a forma o conexiune. A-ți arăta dragostea pentru un animal de companie este o calitate atractivă, deoarece poate indica atribute de personalitate, cum ar fi bunătatea”.

Un câine chiar l-a ajutat pe Adem șă-și găsească soția online. „Mi-am întâlnit soția pe o aplicație de dating unde mi-am demonstrat dragostea pentru câini pe profilul meu, iar ea era o mare iubitoare de animale, deci, dintr-o perspectivă directă, aceste imagini ajută la formarea unei legături”, a spus el.

Adem a adăugat că este important să îi tratăm pe companionii noștri canini ca pe niște membri ai familiei, „nu doar ca pe o recuzită drăguță pentru a atrage atenția”.

Dintre părinții de animale intervievați, mai mult de o treime (36%) au mers însoțiți de câinele lor la prima întâlnire, iar unul din 10 a afirmat că a fost un succes atât de mare încât se întâlnesc și acum cu acea persoană.

Exit mobile version