• Oliver e un câine de tale mică din Italia
  • Oliver merge în fiecare zi un kilometru pentru ajunge la mormântul stăpânei 
  • Oliver a fost crescut de Desy, o fată căreia îi murise tatăl în 2011 și care mergea în fiecare zi la mormântul lui, ceea ce face acum Oliver după moartea fetei

Dragostea dintre câine şi proprietar nu cunoaşte graniţe – fie că este vorba despre o separare fizică sau una emoţională. Oliver este dovada vie a acestui lucru. În fiecare zi, el parcurge 1 km până la cimitir pentru a sta la mormântul stăpânei.

Oliver aparţine familiei Gaspari, care locuieşte în Monte Baluffi, un sat mic din provincia Cremona, Italia. Patrupedul a fost crescut de o fetiţă pe nume Desy.  În 2011, tatăl lui Desy a murit, iar fata mergea în fiecare zi la mormântul lui.

În 2018 a murit și Desy, când avea doar 16 ani, dar Oliver a rămas lânga ea. După cum văzuse la Desy, urmându-i exemplul, în fiecare zi, Oliver merge şi el la cimitir. 

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
La storia di Oliver

La storia di Oliver, un cane che a Motta Baluffi tutti i giorni va a trovare il suo padrone da quando è morto sulla tomba al cimitero……Servizio di Giovanni Gardaniimmagini di Nazzareno CondinaPublicată de Cremona1 pe Duminică, 3 mai 2020