• Cântărețul și compozitorul de origine americană Ezra Furman le-a mărturisit fanilor din social media că a devenit femeie transgender
  • Într-o postare pe contul personal de Instagram, Ezra se declară „foarte mândră”, mai ales că nu a vorbit, până acum, în public despre identitatea ei sexuală sau despre faptul că este părintele unui copil
  • Ezra Furman a devenit mămică acum doi ani

Cântăreața de folk-rock a scris marți într-o lungă postare pe Instagram că este părinte de doi ani, dar nu a vorbit public până acum despre copilul ei sau despre identitatea sexuală, transmite CNN.com.

„Nu a fost ușor, dar m-am împăcat cu ideea că sunt femeie și, da, pentru mine situația este una complexă. Este complex să ai orice fel de identitate sexuală”, a scris ea în social media. 

Ezra Furman se identificase, anterior, ca fiind o persoană non-binară, declarând la acea vreme că „ezită să folosească cuvântul femeie”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Muzica ei, în stilul său unic de folk-rock

Piesa „Love You So Bad” a apărut în primul sezon al serialului „Sex Education” de pe Netflix, astfel că muzica ei a ajuns la urechile un public numeros.

„Nu am menționat încă public că sunt părinte pentru că mi-a fost frică să nu fiu judecată, de parcă treaba asta ar fi a altcuiva decât a mea și a familiei mele. O problemă cu a fi transgender este că oamenii au puține idei despre cum ar putea arăta un adult fericit (…). Când s-a născut copilul nostru, am avut zero exemple pe care le văzusem referitor la femeile trans care își cresc copiii”, a continuat artista mesajul.

„Sunt o femeie trans și sunt mamă. Acest lucru este posibil. Nu am crezut vreodată că pot să fiu fericită și împlinită, să fiu trans și părinte. Dar acum sunt și voi fi în continuare”, a conchis cântăreața.

Cel mai recent album al artistei, „Twelve Nudes”, a fost lansat în 2019.