• Un cățel s-a vindecat de anxietate după ce a început să poarte rochii și să participe la concursuri canine.
  • Garderoba ei valorează peste 23.000 de dolari.
  • În urmă cu un an, Lindy a început să participe la concursuri și a câștigat deja câteva premii.

Mulți dintre noi ne confruntăm cu anxietatea, la fel și unii dintre câinii noștri. Lindy, Chihuahua Chihua, este un astfel de canin, dar a reușit să o depășească cu ajutorul garderobei sale pline de farmec și a succesului său la concursurile pentru câini.

Rochii făcute în casă

Garderoba ei valorează peste 23.000 de dolari, dar mama câinelui, Mandy Corbett, creează totul singură, folosind doar mașina de cusut. Și, bineînțeles, puțină creativitate de modă veche. Ea reușește să creeze rochii fermecătoare pentru mai puțin de 25 de dolari bucata, mult mai ieftin decât ar costa articole similare pe piață. Rochii similare pot costa peste 230 de dolari la comandă, sau chiar mai mult cu accesorii.

Potrivit PEOPLE, Lindy locuiește cu doi frați Chihuahua, Coco, în vârstă de patru ani, și Indy, în vârstă de 10 ani, iar mama lor câine îi ține în poala luxului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

În urmă cu un an, Lindy a început să participe la concursuri și a câștigat deja câteva premii. Merge cu încredere, iar pentru mine, asta este ceea ce îmi place, îmi place mai mult decât orice” , a declarat Corbett pentru SWNS. „Este o schimbare completă față de 2020, când era anxioasă în preajma altor câini și oameni” .

Bun pentru anxietate

Corbett a explicat că Lindy a dezvoltat anxietate de izolare în timpul pandemiei. Ea a primit cățelul când avea doar 16 săptămâni, după ce un alt cățel, Mindy, a murit din păcate de insuficiență cardiacă la șase ani. Lindy părea să știe că trec printr-o perioadă foarte grea și nu a plecat niciodată de lângă mine; a fost acolo tot timpul pentru mine” , a spus ea.

Ea a început să o ducă pe Lindy la expoziții canine și la cursuri de dresaj după ce a început să manifeste anxietate. După ce Lindy a apărut la expoziții purtând rochii personalizate, alți oameni au vorbit cu Corbett despre înscrierea cățelușului ei la concursuri. O croitoreasă pasionată de cusut, Corbett a spus că înscrierea lui Lindy la concursuri i-a dat un motiv să facă costume după pofta inimii. Numai anul trecut a făcut peste 40 de costume pentru Lindy și își menține costurile la un nivel scăzut vizitând magazinele de artizanat și acceptând materiale donate de prieteni.

Captură de ecran – Dog time