• Rolls Royce Wraith este maşina pe care a primit-o copilul în dar de ziua lui
  • Gestul mamei a fost aspru criticat pe reţelele de socializare
  • „O familie lucrează din greu și își câștigă proprii bani, astfel încât să-i poată cheltui cum vrea”, a spus o persoană care o susţinea pe mamă

O femeie a dat 250.000 de lire sterline pe un Rolls Royce pentru ziua de naștere a fiului ei în vârstă de 12 ani. Mama e aspru criticată pe rețelele de socializare, de către oameni care spun că este un cadou „nepotrivit”.

Gulnora Mukhedinova, în vârstă de 34 de ani, a cheltuit 250.000 lire sterline pentru un Rolls Royce Wraith, drept cadou de ziua de naștere a fiului ei, în vârstă de 12 ani, conform The Sun.

Gulnora este designer de modă și director creativ la o companie de rochii de mireasă de ultimă generație și a fondat un salon elegant de înfrumusețare și coafură în Dubai.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Imagini cu mama care îi dăruiește mașina de lux fiului ei Rannum, în vârstă de 12 ani, au fost distribuite online și postate și pe contul Rich Kids de pe Instagram.

În Dubai cerința de vârstă minimă pentru a obține permisul de conducere este de 18 ani, ceea ce înseamnă că Rannum va trebui să aștepte șase ani pentru a urca la volanul mașinii sale de lux.

Foarte mulți au criticat femeia pentru cadoul „nepotrivit”: „Nu aș cumpăra un iPhone de 12 ani, darămite un Rolls Royce”, „Copilul tău de 12 ani nici măcar nu poate conduce” sau „De ce? Îi cumperi unul nou când îl poate conduce!!!”.

Alții, însă, au lăudat-o pe Gulnora pentru că și-a tratat băiețelul cu un cadou atât de special: „Opriți-vă din ură. O familie lucrează din greu și își câștigă proprii bani, astfel încât să-i poată cheltui cum vrea”.