Un cuplu a făcut sex într-un aparat RMN. Scanarea arată ce se întâmplă cu corpurile noastre în timpul sexului

sex Foto: Hepta
  • Oamenii pot fi foarte creativi atunci când vine vorba de găsirea unor locuri noi pentru a face sex.
  • Un cuplu ar putea câștiga premiul pentru descoperirea celui mai neobișnuit loc pentru a face sex.
  • Ida Sabelis și iubitul ei, Jupp, au întreținut relații sexuale într-un aparat RMN în numele științei, în 1991.

Oamenii pot fi foarte creativi atunci când vine vorba de găsirea unor locuri noi pentru a face sex. Un cuplu ar putea câștiga premiul pentru descoperirea celui mai neobișnuit loc pentru a face sex.

Ida Sabelis și iubitul ei, Jupp, au întreținut relații sexuale într-un aparat RMN în numele științei, în 1991. Deși ședința lor de amor a avut loc în urmă cu mai bine de 30 de ani, recent a captat din nou atenția după ce imaginile remarcabile au fost distribuite online, lăsându-i pe mulți înmărmuriți de măsurile „sălbatice” pe care le-au luat pentru a obține fotografiile.

Ida și Jupp au făcut sex în interiorul unui aparat RMN după ce prietenul lor, omul de știință olandez Menko Victor „Pek” van Andel, și-a propus să descopere ce se întâmplă în interiorul corpului nostru atunci când facem sex. Imaginile generate au fost primele de acest gen și au devenit punctul central al unui articol extrem de popular din British Medical Journal în 1999, când a fost realizat un studiu mai detaliat, care este încă citit de mii de oameni în fiecare lună.

Acum, interesul a crescut din nou ca urmare a faptului că povestea a devenit virală pe TikTok, unde a fost recapitulată pe baza unui articol din 2019 din Vice. Ida a declarat publicației că a decis să ia parte la neobișnuitul studiu științific „ca o favoare” pentru Pek, care era partenerul celei mai bune prietene a ei la acea vreme. De asemenea, Ida era o mare militantă a drepturilor femeilor și era dornică să contribuie la o mai bună înțelegere a corpurilor feminine în industria medicală.

Inițial, ea și Jupp ar fi trebuit să facă sex în interiorul aparatului în poziția standard a misionarului, dar Ida avea alte idei. „Este o poziție care, pentru mine, nu produce aproape nici o excitare”, a spus ea. „Oricum, ar fi fost prea greu în acel tub micuț.”

Așa că, pentru experiment, ei s-au strecurat într-o poziție de lingură, iar Ida – profesor de antropologie organizațională la Universitatea Vrije din Amsterdam – a explicat că au existat multe chicoteli pe tot parcursul procesului. Una dintre cele mai remarcabile descoperiri ale experimentului a fost determinarea faptului că vaginul unei femei nu este un simplu tunel drept.

O convingere de foarte veche era că membrul masculului intra drept și ieșea drept, iar primele reprezentări, inclusiv celebrul desen al lui Leonardo da Vinci din 1492, arătau vaginul ca pe un cilindru drept. Însă RMN-ul a arătat că membrul are forma unui bumerang”, ceea ce înseamnă că se îndoaie în interior după forma corpului femeii, fără ca bărbatul să sufere în timpul erecției.

Descoperirea a fost uriașă, ducând la un studiu oficial realizat între 1991 și 1999 de Ida și Pek, ale cărui rezultate au fost publicate în BMJ. Aceste experimente ulterioare au fost făcute toate în poziția de misionar, folosind voluntari cu vârsta de peste 18 ani care puteau renunța în orice moment.

Nimeni nu a făcut-o, dar Ida a subliniat că nimeni, în afară de ea și Jupp, nu a reușit să finalizeze testul fără a folosi Viagra. S-a făcut o căldură plăcută în tub și am reușit cu adevărat să ne bucurăm unul de celălalt într-un mod familiar”, a declarat ea pentru Vice. Când le-am văzut (imaginile) a fost ca și cum, „aww, așa ne potrivim împreună”.”

În ciuda faptului că a fost publicat pe 24 decembrie 1999, lucrarea a fost unul dintre cele mai populare articole din toate timpurile” ale revistei medicale și a fost chiar onorată de BMJ la cea de-a 20-a aniversare a sa, în 2019. În ciuda faptului că experimentul inițial a avut loc în urmă cu peste 30 de ani, fotografiile sunt încă incredibil de puternice, utilizatorii TikTok fiind încă curioși în legătură cu un detaliu anume.

Am fost într-un aparat RMN de 4 ori. Știți cât de tare este?”, a remarcat o persoană. După cum a spus unul dintre ei: Cum naiba au încăput 2 oameni într-un aparat RMN? Am constatat că sunt tuneluri foarte înguste și foarte restrictive”.

Alții au catalogat povestea drept nebună” și au declarat că sunt atât de bucuroși” că au văzut acest TikTok. „Sincer, nu știu ce părere am despre această informație, dar… mulțumesc?”, a glumit unul dintre ei. Sincer, este o nebunie”, a fost de acord altul.