• Un tată britanic și soția sa poloneză aveau deja șapte copii, dar au decis să mai încerce încă unul – și acum au născut cvintupleți.
  • Mămica a spus că plănuiau să aibă un al optulea copil, dar s-a dovedit că erau mai mulți”.
  • Bebelușii au fost născuți prin cezariană la 29 de săptămâni, au încă nevoie de suport respirator, dar sunt stabili.

Un tată britanic și soția sa poloneză aveau deja șapte copii, dar au decis să mai încerce încă unul – și acum au născut cvintupleți. Vince Clarke și soția sa, Dominika, au descris cei cinci bebeluși care au sosit duminică drept un miracol”.

Aveau deja două perechi de gemeni, Antoinette și Ziggy, de șapte ani, și Alexander și Charlotte, de patru ani, plus Philip, de 12 ani, Elliot, de 10 ani, și Grace, de 10 luni. Dominika a născut trei fete și doi băieți, numiți Arianna Daisy, Charles Patrick, Elizabeth May, Evangeline Rose și Henry James, la Spitalul Universitar din Cracovia, Polonia. Inginerul de software Vince, în vârstă de 55 de ani, originar din Kidderminster, Worcs, a declarat că a fost în stare de șoc când Dominka i-a spus că este însărcinată cu cinci copii.

El a spus: A sunat de la spital și a spus: Cred că ar fi bine să stai jos”. Apoi a spus: Am o mică surpriză”.” El a adăugat: Aveam o dietă foarte bună, cu sucuri și alimente cu conținut scăzut de grăsimi. Suntem destul de siguri că dieta a jucat un rol”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

Dominka, în vârstă de 37 de ani, și-a numit sarcina un miracol”, șansele de a concepe quintupleți fiind de una la 52 de milioane. Ca matematician, îmi plac aceste tipuri de statistici”, a spus mămica, al cărei bunic a avut opt frați și surori. Aveam mai multe șanse să câștigăm la loto decât să avem această familie”.

Ea a spus că plănuiau să aibă un al optulea copil, dar s-a dovedit că erau mai mulți”. Bebelușii au fost născuți prin cezariană la 29 de săptămâni. Aceștia au încă nevoie de suport respirator, dar sunt stabili. Ryszard Lauterbach, șeful departamentului de neonatologie, a declarat: Sperăm să ajungem la momentul fericit al externării lor”.

Dominika, fostă profesoară de engleză și matematică, a declarat că au plecat la Puchacze, în Polonia, în urmă cu șase ani pentru o viață diferită”, după 13 ani petrecuți împreună în Anglia. Vince a spus despre noii sosiți: Ne vom descurca. Eu și soția mea nu ne-am planificat cinci, dar suntem foarte fericiți, iar ceilalți copii sunt și ei încântați. Avem o casă imensă”.