• Pentru a marca cea de-a 60-a aniversare a nunții lor, un cuplu a organizat o ședință foto emoționantă.
  • Acest cuplu și-a sărbătorit aniversarea nunții în aceleași ținute în care și-au legat destinele în 1960.
  • Lucille a purtat o rochie uimitoare din dantelă pe care și-a cusut-o singură, iar Marvin a avut un smoching negru elegant și un papion.

Este întotdeauna plăcut să întâlnești pe cineva care cunoaște rețeta secretă pentru o căsnicie lungă și fericită. Următoarea poveste este despre un superb cuplu din Nebraska, Lucille Stone, în vârstă de 81 de ani, și Marvin Stone, în vârstă de 88 de ani. Ei au devenit un exemplu minunat de dragoste durabilă.

Pentru a marca cea de-a 60-a aniversare a nunții lor, au organizat o ședință foto emoționantă. Aceste imagini sunt pline de afecțiune, tandrețe și respect unul față de celălalt. Lucille a purtat o rochie uimitoare din dantelă pe care și-a cusut-o singură, iar Marvin a avut un smoching negru elegant și un papion.

Astfel, acest cuplu inspirat și-a sărbătorit aniversarea nunții în aceleași ținute în care și-au legat destinele în 1960. Cuplul a petrecut șase decenii crescând trei copii exemplari, împărtășind împreună atât momente fericite, cât și dureroase. Sentimentele lor de dragoste și afecțiune au trecut cu succes testele timpului. Toată lumea este conștientă de cât de provocator poate fi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Când fotograful responsabil de ședința foto i-a cerut femeii să descopere secretul unei vieți de cuplu fericite și durabile, aceasta a răspuns într-un mod clar și simplu.

Doar câteva cuvinte rapide: Muncește din greu, fii bun unul cu celălalt, gândește înainte de a acționa, bazează-te pe punctele tale forte respective pentru a-ți depăși defectele și păstrează-ți credința impasibilă”.