• Un cuplu din Noua Zeelandă a construit un submarin din materiale reciclabile
  • Submarinul galben este o casă de mici dimensiuni cu toate dotările
  • Cei doi sunt mari fani Beatles, iar comandantul vasului este John Lennon

Keith și Jen sunt un cuplu simpatic din Noua Zeelandă, care au dus reciclarea la un alt nivel. Cei doi au strâns resturi de la un siloz, cupole de la antene radar, placaj de la cutii de transport, chiar și o cadă de spa și au construit un submarin. Care nu putea să fie altfel decât galben.

Keith și Jen sunt mari fani Beatles, dar temele încorporate în submarinul lor nu sunt numai despre trupa britanică. Sunt referințe și la războiul rece, sau la celebrele submarine germane U Boot. Sigur, submarinul lor nu e pentru scufundări, dar poate fi o casă confortabilă. Are o mică bucătărie, o baie cu duș și chiar o zonă de lounge cu o canapea de piele.

Comandantul submarinului e John Lennon, un manechin care seamănă perfect cu personajul original.
Keith, constructorul submarinului: Cred că e vorba de originea mea scoțiană, nu-mi place să risipesc nimic, aveam o mulțime de lucruri adunate. O antenă de microunde, o antenă parabolică sub submarin și o alta în față, o baie de spa deasupra, corpul unui siloz, un ventilator în spate, componente de panouri solare sau de antene de satelit, care zăceau pe aici.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE