• Tyler Thompson și Erin Sanaghan din Doncaster s-au înscris pe Only Fans după ce un alt cuplu le-a spus cât de mult câștigau lunar și au decis să își filmeze nebuniile, ca mai apoi să le încarce ca o activitate secundară.
  • Acum, din casa lor din Doncaster, Yorkshire, ei postează de cinci ori pe zi și au câștigat 15.000 de fani.
  • Cuplul s-a cunoscut prin intermediul jocului video Fortnite în septembrie 2019 și a început o relație la distanță în timp ce Erin studia îngrijirea animalelor în Newcastle, Northumberland.

Un cuplu care a devenit dependent de realizarea de videoclipuri sexy câștigă acum 6.000 de dolari pe lună din partajarea acestora pe OnlyFans.

Tyler Thompson și Erin Sanaghan s-au alăturat grupului Only Fans după ce un alt cuplu le-a spus cât de mult câștigau pe acest site.

Îndrăgostiții făceau deja sex de până la nouă ori pe zi, așa că au decis să își filmeze partidele și să le încarce ca o activitate secundară.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Acum, din casa lor din Doncaster, Yorkshire, ei postează de cinci ori pe zi și au câștigat 15.000 de fani.

Erin, în vârstă de 19 ani, care lucrează în domeniul asistenței sociale pentru adulți cu autism, a declarat: „Este distractiv pentru noi și este minunat să experimentăm.”

„Nu ne așteptam să devenim atât de populari, dar oamenii ne iubesc pe amândoi.

„A devenit o activitate secundară grozavă pentru noi, iar viața noastră sexuală devine din ce în ce mai bună.”

„Nu se simte ca o muncă – ne distrăm pur și simplu.”

Tyler, un zidar în vârstă de 23 de ani, a spus: „Nu, nu, nu, nu, nu, nu: „Cred că a fost șocant pentru mama mea să afle, pentru că întotdeauna a crezut că sunt un înger.

„Dar toată lumea face sex și, dacă poți să o faci, de ce nu?

„Banii în plus pe lună ne asigură acoperirea facturilor.”

Cuplul s-a cunoscut prin intermediul jocului video Fortnite în septembrie 2019 și a început o relație la distanță în timp ce Erin studia îngrijirea animalelor în Newcastle, Northumberland.

Tyler a declarat: „Am fost foarte încântat de această relație. „Întotdeauna am fost foarte atrași unul de celălalt din punct de vedere sexual. Pur și simplu nu ne putem ține mâinile departe unul de celălalt”.

În iunie 2021, Erin s-a mutat cu Tyler în Doncaster, Yorkshire, iar celor doi le-a venit ideea de a începe un Only Fans atunci când prietenii le-au spus că ei înșiși adună mii de dolari.

El a spus: „Am fost foarte încântat să vă văd: „Părea o chestie de la sine înțeleasă să încercăm. Dar am fost surprinși de cât de mulți oameni ne-au plăcut.

„Le place să ne vadă doar pe mine, pe Erin și pe noi împreună”.

Cuplul își propusese să câștige 500 de lire sterline pe lună prin intermediul site-ului pentru a-și acoperi facturile, dar acum au început să încaseze 5.000 de lire sterline pe lună.

Erin a spus: „A fost grozav pentru noi și foarte distractiv. Avem ocazia să experimentăm, să facem sex uimitor și să fim plătiți pentru asta.”

Dar părinții cuplului au fost șocați când au aflat.

Ea a adăugat: „Tata nu a fost fericit, dar mama și-a revenit. A spus că este în regulă atâta timp cât ne distrăm – ceea ce este adevărat.”

Cei doi îndrăgostiți încă lucrează cu normă întreagă și își folosesc noul lor succes în ” Only Fans ” ca pe o activitate secundară.

Tyler a adăugat: „Ne petrecem serile, filmând și făcând fotografii pentru a avansa în ceea ce privește conținutul nostru.

„Ne place, iar sexul devine din ce în ce mai bun”.