• Frizerul Ahmad Friseur a devenit foarte cunoscut pe TikTok pentru creațiile sale excentrice de frizuri.
  • Una dintre cele mai recente lucrări ale sale, care a implicat un material simplu, i-a lăsat pe telespectatori nedumeriți.
  • La prima vedere, Ahmad părea să fi creat un cub de gheață masiv deasupra capului unui tip chel.

Un frizer excentric a lăsat oamenii perplecși după ce a transformat capul unui băiat într-un „cub de gheață” uriaș, folosind un singur ingredient simplu. Ahmad Friseur, cunoscut pe TikTok sub numele de Ramos Barber, și-a făcut un nume prin crearea de frizuri cu tehnici și materiale neortodoxe, cum ar fi scobitori, țigări și chiar pepene verde.

Dar telespectatorii au rămas cu adevărat încremeniți după ce a debutat cu un nou stil pe unul dintre clienții săi, care a ajuns să semene cu Frozone din filmele Incredibilii de la Pixar. La prima vedere, Ahmad părea să fi creat un cub de gheață masiv deasupra capului unui tip chel.

În clipul, care a obținut peste 5,4 milioane de aprecieri, frizerul a rotit camera în jurul capului băiatului pentru a arăta creația sa, care a fost realizată de fapt cu o doză uriașă de gel de păr. Apoi și-a pus paharul deasupra capului plat, ceea ce i-a determinat pe telespectatorii șocați să se grăbească la comentarii, unde mulți i-au spus că au crezut cu adevărat că și-a transformat clientul într-un cub de gheață.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN
@ahmad.friseur #foryou #fypシ #fyp ♬ Life Is Good (feat. Drake) - Future

Un utilizator a spus: „Nu știam că este gel”. Un altul a adăugat: „Cub de gheață”. Un al treilea a glumit: „Înghețarea creierului la un alt nivel.” Un al patrulea s-a amuzat: „Nimic altceva decât gânduri reci.”

Frizerul, cu sediul în Hano a recreat de atunci acest aspect pe mai mulți dintre clienții săi și a postat videoclipuri care arată exact cum reușește acest lucru folosind doar gel de păr. Acest lucru vine după ce frizerul a dezvăluit că tăierea bărbii și împrospătarea frizurilor nu sunt singurele servicii pe care le oferă – deoarece adesea rade și părțile intime ale clienților săi.

Rodney Williamson, în vârstă de 31 de ani, a susținut că s-a întâmplat să cadă în îngrijirea tipurilor de păr în urmă cu peste cinci ani. Australianul care locuiește în Londra își oferă serviciile de epilare a bărbaților din confortul casei sale, dar a avut câteva probleme cu unii clienți entuziasmați.