• Gage Gillean, în vârstă de 17 ani, a făcut praf un Pagani Huyara Roadster în valoare de 3,4 milioane de dolari
  • Tatăl său, Tim Gillean, este fondatorul firmei de capital privat din Dallas, Cross Equities, și deține o întreagă flotă de vehicule
  • Adolescentul, care are 84.000 de abonați pe pagina sa de YouTube, a suferit răni ușoare

Adolescentul Gage Gillean, fiul unui miliardar din Texas, a provocat săptămâna aceasta o pagubă de 3,4 milioane de dolari tatălui său, după ce i-a făcut praf mașina – un Pagani Huayra Roadster. Tânărul a pierdut controlul și s-a „înfipt” într-un copac.

După accident tânărul a postat pe Instagram: „Se mai întâmplă!(Sh*t happens, n.red.)”.

Adolescentul, care are 84.000 de abonați pe pagina sa de YouTube, GG Exotics, a suferit răni ușoare în accident. Gage a postat miercuri imagini pe canalul său de YouTube, care detaliază accidentul înainte de a-l trece ulterior la privat.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
Gage Gillean, împreună cu o parte din flota tatălui său

Într-un story pe Instagram, Gage Gillean a scris: „Se întâmplă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru a doua șansă la viață. Accidentul ne-ar fi putut lăsa cu răni mai grave sau chiar cu moartea”.

Ulterior, el a postat și un videoclip pe YouTube, în care a descris incidentul.

Am pierdut controlul. Am lovit bordura, am prins aer, am zburat puțin și am aterizat în copac. Ușile au zburat când am lovit copacul. Sincer a fost cel mai înspăimântător moment din viața mea”.

Vorbind despre reacția tatălui său, Gage Gillean a spus: „Evident că este supărat. Dar nu am putut controla nimic. O mașină este înlocuibilă, eu nu”.

Mașina, imediat după accident