Un influencer de 17 ani a făcut praf mașina de 3,4 milioane de dolari a tatălui său: „Se mai întâmplă”

Adolescentul Gage Gillean, fiul unui miliardar din Texas, a provocat săptămâna aceasta o pagubă de 3,4 milioane de dolari tatălui său, după ce i-a făcut praf mașina – un Pagani Huayra Roadster. Tânărul a pierdut controlul și s-a „înfipt” într-un copac.

După accident tânărul a postat pe Instagram: „Se mai întâmplă!(Sh*t happens, n.red.)”.

Adolescentul, care are 84.000 de abonați pe pagina sa de YouTube, GG Exotics, a suferit răni ușoare în accident. Gage a postat miercuri imagini pe canalul său de YouTube, care detaliază accidentul înainte de a-l trece ulterior la privat.

Gage Gillean, împreună cu o parte din flota tatălui său

Într-un story pe Instagram, Gage Gillean a scris: „Se întâmplă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru a doua șansă la viață. Accidentul ne-ar fi putut lăsa cu răni mai grave sau chiar cu moartea”.

Ulterior, el a postat și un videoclip pe YouTube, în care a descris incidentul.

Am pierdut controlul. Am lovit bordura, am prins aer, am zburat puțin și am aterizat în copac. Ușile au zburat când am lovit copacul. Sincer a fost cel mai înspăimântător moment din viața mea”.

Vorbind despre reacția tatălui său, Gage Gillean a spus: „Evident că este supărat. Dar nu am putut controla nimic. O mașină este înlocuibilă, eu nu”.

Mașina, imediat după accident

Exit mobile version