• Kris Major este însoțitor de zbor de 24 de ani și a împărtășit cele mai bune sfaturi de zbor.
  • El oferă sfaturi cu privire la locul în care să stai în avion și cum să te simți plin de energie după.
  • Dacă te speli pe dinți după ce ai părăsit avionul, te poate ajuta, de asemenea, să te simți revigorat după un zbor lung și amețit.

Un însoțitor de bord a dezvăluit cele mai bune sfaturi surprinzătoare pentru a supraviețui unui zbor pe distanțe lungi – inclusiv să nu mănânci mesele de la bord și să te asiguri că ai o pernă de călătorie. Pentru mulți, perspectiva unui zbor pe distanțe lungi este una incitantă – marcând începutul unei călătorii către o vacanță mult așteptată undeva unde este cald și însorit.

Dar, pentru alții, ideea de a petrece mai multe ore închiși alături de străini, de copii care țipă și de a avea un somn deranjat poate fi descurajantă. Kris Major este însoțitor de bord de 24 de ani. După ce a petrecut multe ore în cer, el a împărtășit cu CNN cele mai bune sfaturi pentru un zbor liniștit.

Primul sfat la îndemână al lui Kris este să eviți să mănânci mesele de la bordul avionului. În schimb, el recomandă să folosești timpul pe care l-ai petrece de obicei mâncând pentru a te odihni, astfel încât să fii cât mai plin de energie când ajungi la destinație.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Dacă te speli pe dinți după ce ai părăsit avionul, te poate ajuta, de asemenea, să te simți revigorat după un zbor lung și amețit.

Kris sfătuiește să mănânci înainte de îmbarcare, dar să iei în bagaj și gustări în cazul în care începe să ți se facă foame. Majoritatea avioanelor din zilele noastre ar trebui să îți ofere un scaun confortabil și o pernă pentru zbor. Dar este întotdeauna mai bine să fii pregătit în cazul în care te afli în fața unei călătorii de 12 ore fără pernă.

Kris spune că este o idee bună să îți aduci o mască pentru ochi, o pernă de călătorie și o pătură pentru a te asigura că ești cât mai confortabil posibil în timpul călătoriei. El a declarat pentru CNN: „Aș spune să te gândești la confortul tău și la nevoile tale cât mai mult posibil”.

Expertul în zboruri crede că confortul la bordul avionului este esențial pentru satisfacția clienților. Prin urmare, el îi sfătuiește pe oameni să nu-și facă griji dacă nu pot dormi, să se descalțe dacă se simt inconfortabil și să se miște în mod regulat pentru a menține circulația sângelui. Alegerea unui loc este, de asemenea, importantă – dar locul ales depinde de cerințele fiecărui pasager în parte.

Pentru cei care suferă de rău de călătorie sau cărora nu le plac turbulențele, cel mai bun loc este în față pentru a reduce mișcarea. Dar dacă obținerea a opt ore complete de somn este principala ta prioritate, ar putea merita să te gândești la rezervarea unui loc la fereastră. Iar dacă ești înalt și, de obicei, constați că picioarele tale se înghesuie pe scaunele mici, poți rezerva scaunul de urgență pentru a obține spațiu suplimentar pentru picioare.

Anterior, însoțitoarea de bord și vloggerul Jamila Hardwick a împărtășit, de asemenea, cele mai bune sfaturi pentru zboruri. La fel ca și Kris, ea recomandă să îți aduci propria pătură și pernă. Pentru călătorii îngrijorați de igiena de la bord, ea spune că te poți liniști curățând tăvile cu șervețele umede și să nu comanzi ceai sau cafea, deoarece susține că țevile sunt rareori curățate.