• Omar Jimenez, un jurnalist CNN afro-american, transmitea în direct din Minneapolis protestele violente.
  • Întreaga echipă de filmare a jurnalistului şi anume un producător şi un cameraman au fost şi ei arestaţi de poliţie.
  • Mai târziu, guvernul de la Minneapolis și-a cerut scuze pentru cele întâmplate.
  • Protestele violente din Minneapolis au loc din cauza morţii unui bărbat de culoare care a murit după ce un ofiţer de poliţie alb l-a apăsat cu genunchiul pe gât.

O echipă CNN a fost reținută de oamenii legii în timp ce transmiteau live protestele violente din Minneapolis. Totul s-a întâmplat în direct, vineri dimineața, pe o stradă din orașul american.

Potrivit CNN, jurnalistul Omar Jimenez a fost luat de polițiști și încătușat deși el s-a identificat în fața ofițerilor. Pe de altă parte, oamenii legii spun că doar le-a cerut să se mute mai departe.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Echipajul lui Jimenez, inclusiv un producător și un operator de camere, au fost de asemenea încătușați.

Întreaga scena a fost surprinsă de camera CNN care a fost confiscată, dar a continuat să imortalizeze momentul în care echipa era încătuşată fără ca poliţiştii să sţie că ea încă filma.

Mai târziu, guvernul din Minneapolis și-a cerut scuze pentru cele întâmplate.

Protestele violente din Minneapolis au început din cauza morţii unui bărbat de culoare care a murit după ce un ofiţer de poliţie alb l-a apăsat cu genunchiul pe gât.

Oamenii au ieşit în stradă pentru a cere dreptate şi condamnarea poliţistului. Situaţia a degenerat însă rapid, iar oameni înarmaţi cu arme albe au spart magazine şi au incendiat mobilierul stradal.