Un medic și-a petrecut ziua de naștere operând un pacient cu COVID care înghițise o baterie

Sursa: Profimedia
  • Pacientul, un deținut de la Penitenciarul Galați, înghițise o baterie de telecomandă
  • El a înghițit în mod intenționat bateria și s-a tăiat pe față cu un obiect cuțit
  • Medic: Am facut și noi haz de necaz, întrebând însoțitorii dacă au adus și restul telecomenzii să i-o întregim în stomac

Un medic din Galați și-a petrecut ziua de naștere operând un pacient care înghițise o baterie de telecomandă. Ulterior s-a dovedit faptul că pacientul, un deținut de la Penitenciarul Galați, avea și COVID-19.

Chirurgul gălățean Paul Ichim a povestit pe Facebook ce zi de naștere memorabilă a avut în acest an: a operat un pacient cu Covid 19 care înghițise o baterie de telecomandă. El a mai spus că în ultimii ani a pățit tot felul de lucruri ciudate de ziua lui și a afirmat că a făcut haz de necaz împreună cu colegii și cu însoțitorii pacientului cu bateria în stomac.

Se spune ca de ziua ta ar trebuie sa faci ceva memorabil. Multi se gandesc la chefuri, excursii si alte alea de tipul…Publicată de Paul Ichim pe Duminică, 18 octombrie 2020

Se spune că de ziua ta ar trebuie să faci ceva memorabil. Mulți se gândesc la chefuri, excursii și alte alea de tipul ăsta. Nu știu cum se face dar de câțiva ani o nimeresc de nu se poate. Anul trecut în vizită la Paris mi-am făcut rost de un virus la ….’vestibular” de nu m-am ținut pe picioare câteva zile, vizitând sistemul sanitar francez. Anul ăsta mi-am început ziua fiind în gardă, operând un individ, ce a înghițit o baterie de la telecomandă și care s-a dovedit și Covid pozitiv”, a povestit, pe Facebook, medicul Paul Ichim.

„Am facut și noi haz de necaz, întrebând însoțitorii dacă au adus și restul telecomenzii să i-o întregim în stomac. În concluzie, omul ne-a pus pe jar toată noaptea, cu respectarea circuitelor, cu echiparea, cu dezechiparea și alte alea. Vă dați seama că a devenit o zi memorabilă”, a mai povestit doctorul.

Incidentul este confirmat și de conducerea Penitenciarului Galați. Deținutul a înghițit în mod intenționat bateria și s-a tăiat pe față cu un obiect cuțit. După ce a fost operat la spitalul din Galați, el a fost transferat la spitalul penitenciar Rahova pentru a primi tratament anti Covid.

În data de 17 octombrie, în jurul orei 19:50, o persoană privată de libertate custodiată de Penitenciarul Galați a anunțat supraveghetorul din cadrul secției de deținere că, din motive personale, și-a provocat mai multe plăgi tăiate la nivelul obrazului și a înghițit un acumulator pentru telecomandă. Persoana în cauză a fost prezentată de îndată la o unitate spitalicească din rețeaua sanitară publică, unde s-a intervenit chirurgical”, au anunțat reprezentanții Penitenciarului Galați.