• Imagini publicate online de un oligarh fugar le arată pe presupusele fiice ale lui Vladimir Putin.
  • Liderul de la Kremlin nu a vorbit niciodată despre fiicele lui.
  • Fotografiile ar fi fost făcute prin anii 2000.

Fotografii nemaivăzute cu presupusele fiice ale președintelui Vladimir Putin au apărut în arhivele unui oligarh fugar, cândva numit „bancherul lui Putin“, scrie themoscowtimes.com.

Serghei Pugachev, în vârstă de 57 de ani, este cunoscut ca fiind cel care l-a ajutat pe Putin în campania prezidențială din 1999. A devenit cetățean francez un deceniu mai târziu și a părăsit Rusia în 2011, în urma crizei financiare din 2008.

Mai multe fotografii publicate pe site-ul lui Pugachev înfățișează două tinere identificate drept „Katerina și Mariya Putina”. Mai multe voci din Rusia au identificat-o pe Katerina, care acum poartă numele de familie Tikhonova, drept fiica cea mică a lui Putin, și pe Maria, fosta Faassen și acum Vorontsova, drept cea mare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Descrierile fotografiilor sugerează că ar fi fost făcute la casa de vacanță a lui Pugachev și la Kremlin, prin anii 2000.

Putin, divorțat din 2013, a evitat în repetate rânduri întrebările privind familia sa. Nu a confirmat și nu a negat niciodată legăturile sale cu Vorontsova și Tikhonova. De asemenea, niciuna din ele nu a confirmat că este fiica lui Putin.

Sursă foto: pugachevsergei.com