• Și-a făcut 600 de tatuaje identice cu necunoscuți dintr-un motiv sfâșietor. Ce se ascunde în spatele poveștii.
  • Bărbat aflat pe moarte își face tatuaje identice cu 600 de necunoscuți, ca să nu fie uitat niciodată.
  • Lui Don Caskey i s-a spus că mai are doar câteva luni de trăit în 2018, așa că și-a propus o provocare: să le ceară străinilor să formeze o „conexiune” cu el, făcându-și un tatuaj asortat cu el.

Un bărbat bolnav în fază terminală a convins 609 străini să își facă tatuaje asortate cu el, pentru ca oamenii să-și amintească de el când va muri. Don Caskey, în vârstă de 56 de ani, a fost diagnosticat cu carcinom cu celule renale, un cancer renal în stadiul patru, în 2018 și i s-a spus că mai are doar câteva luni de trăit.

El și-a propus o provocare de a le cere străinilor să formeze o „conexiune” cu el prin obținerea unui tatuaj asortat, iar răspunsul a fost copleșitor. În ultimii trei ani, a călătorit în SUA, întâlnindu-se cu oameni pentru a se tatua împreună și a primit apeluri video de la persoane din străinătate. Tatuajele variază de la cele mai emoționante, în memoria copiilor care au murit, până la cele mai ciudate, inclusiv „fun zone” (zonă de distracție), inscripționat pe fundul său.

Don, din Ohio, a declarat: „Oncologul meu mi-a spus că mai am câteva luni, ar putea fi 40 de luni, dar că nu voi mai trăi zece ani. La câteva luni după aceea, stăteam pe terasa din spate a fiului meu. Aveam deja șase tatuaje și mi-am dat seama că mi-am amintit când mi-am făcut toate tatuajele și ce înseamnă ele. M-am gândit că acele amintiri ale tatuajelor vor merge cu mine când voi muri. Am vrut să stabilesc mai multe legături cu oameni pe care nu-i cunoșteam, așa că am început să cer unor străini la întâmplare să se tatueze cu mine. O parte din motivul pentru care am început să fac asta este pentru ca acești oameni să își amintească și de mine, astfel încât să avem o legătură umană pe care nu mulți oameni o au. Obținerea unui semn pe corpul celuilalt, un semn pentru totdeauna pe care nu îl vor uita niciodată și pe care îl vor păstra cu ei pe tot parcursul vieții, iar după aceea îl vor lua cu ei când vor pleca, astfel încât suntem legați împreună pentru totdeauna prin cerneală.”

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
ȘTII DE VREME? AU CĂZUT 14 RECORDURI DE CĂLDURĂ

Tatăl a cinci copii și-a început misiunea întrebând oamenii pe stradă, în restaurante și în mall-uri, iar de atunci, străini din întreaga lume au cerut să se asorteze cu el la body art. Un videoclip îl arată cum face o sesiune de tatuaje cu o femeie pe nume Liberty din Londra. El îi explică faptul că este a 608-a persoană pe care a găsit-o pentru a-și face tatuaje asemănătoare cu ea.

Cei doi discută prin intermediul unui apel video în timp ce amândoi își fac un tatuaj cu Statuia Libertății într-un studio de tatuaje. Don a explicat: „Tatuajele se vor baza pe ceea ce avem în comun, dar am avut tatuaje dedicate unor copii care au murit. Mi-am tatuat ‘fun zone’ în jurul fundului cu o fată, ea a vrut o cămilă pe degetul mare, dar eu nu am vrut asta. Îți ia cam cinci minute să-ți dai seama. Am o panglică de supradoză de droguri pentru un bărbat care a pierdut doi copii din cauza heroinei. Am brațul Statuii Libertății cu flacăra din vârf și un ciulin scoțian cu o fată care locuiește în Scoția. Nu regret niciunul dintre ele, am 609 persoane cu care am o legătură acum. Nu am plătit pentru niciun tatuaj, dacă aș fi plătit aș fi cheltuit aproximativ 40.000 de dolari. Magazinele de tatuaje de cele mai multe ori mă recunosc sau le spun povestea mea și ei îmi dăruiesc timpul lor.”

Cele mai multe dintre tatuajele lui Don sunt mai mici decât palma mâinii, ceea ce înseamnă că mai are încă spațiu pe trunchi, coapse și picioare pe care speră să îl umple cu cel puțin încă 1.500 de desene.