• Peter Login a fost trimis în concediu neplătit de British Airways
  • Pilotul a anunțat pe Twitter că a pus în cui cheile de la Boeing-ul 747
  • Iubita britanicului lucrează într-un spital unde sunt tratați pacienți care au COVID-19

Un pilot din Marea Britanie n-a avut nicio problemă să treacă de la manșa unui Boeing 747 la volanul unei dube. Peter Login, care lucra pentru compania aeriană British Airways e acum șofer pentru Tesco, cel mai mare lanț de supermaketuri din Regat.

Povestea lui a apărut în Daily Mail. Omul a rămas fără obiectul muncii, din cauza restricțiilor impuse de coronavirus, așa că și-a găsit un job temporar: livrează marfă. British Airways îi mai plătește doar 50% din salariu, în perioada în care avioanele stau la zbor și l-a obligat să-și ia două săptămâni de concediu neplătit.

Peter a anunțat pe Twitter cu ce se ocupă zilele astea: “Am pus în cui pentru o vreme cheile de la 747-le de la British Airways. Sunt într-o cabină a Tesco acum”, a scris el și a postat și o fotografie. Mesajul, care a adunat peste 7.000 de like-uri, are și mai multe hashtag-uri sugestive: #FiecareLucruMicContează sau #StațiAcasăStațiînSiguranță.

Recomandări

SUA AJUTĂ GAZA
AJUTORUL ACORDAT UCRAINEI, ÎN IMPAS
CIOLACU ENUMERĂ NEVOILE EUROPEI
BIDEN CONFUNDĂ GAZA CU UCRAINA
DE CE A MURIT THOMAS KINGSTON
OLANDA ȘI UCRAINA AU ACORD BILATERAL

Ți-ai dat seama deja că Peter nu face asta pentru bani. Ci pentru că vrea să ajute. Mai ales că iubita lui, care i-a fost și colegă de muncă, lucrează într-un spital unde sunt tratați bolnavii de coronavirus.