• Vera Dijkmans susține că un fost profesor de liceu care i-a spus că „nu va ajunge nicăieri în viață” plătește acum mii de dolari pentru a se abona la contul ei de pe o platformă socială.
  • Înainte de a fi model a lucrat ca ospătăriță, câștigând între 6 și 8 euro pe oră.
  • Vera a spus că prima dată când bărbatul i-a trimis un mesaj a „încercat să nu se comporte ca și cum ar fi fost profesorul ei”.

Un fotomodel susține că un fost profesor de liceu care i-a spus că „nu va ajunge nicăieri în viață” plătește acum mii de dolari pentru a se abona la contul ei de pe o platformă socială. Vera Dijkmans, în vârstă de 22 de ani, din Olanda, a declarat că acesta i-a trimis chiar și 1.000 de euro pentru o singură poză în lenjerie intimă. Vera s-a alăturat site-ului pentru adulți în 2020 și acum câștigă 300.000 de euro pe lună.

Ea are 5,6 milioane de urmăritori pe Instagram (@veradijkmans) și mulți abonați pe canalul ei, cu toate acestea, ea a observat recent o față familiară printre lista ei de urmăritori. Inițial, ea a ignorat coincidența, însă, câteva săptămâni mai târziu, străinul (care nu era deloc un străin) i-a trimis un mesaj direct, aceasta susținând că era fostul ei profesor.

„A încercat să își ascundă identitatea, dar i-am recunoscut fața și mi-am dat seama că era fostul meu profesor de la școală. Pe atunci, mă trata ca pe orice alt elev, dar nu ne înțelegeam – mi-a spus că nu voi ajunge nicăieri în viață. Și chiar am renunțat la liceu la scurt timp după aceea, când aveam 15 ani. De aceea am fost atât de surprinsă să îl văd pe lista mea de urmăritori – acum este unul dintre cei mai mari fani ai mei”, a spus Vera.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Vera a spus că i s-a părut ciudat la început: „La început, m-am simțit extrem de inconfortabil. Mi s-a părut atât de șocant pentru că, în școală, îmi amintesc că era foarte strict și nu am avut niciodată impresia că mă plăcea ca elevă, darămite așa. Este și mai ciudat pentru că mi-a spus că m-a văzut cum am crescut ca persoană pe rețelele de socializare și, pe măsură ce a devenit din ce în ce mai intrigat, a vrut să mă contacteze.”

Vera a spus că prima dată când bărbatul i-a trimis un mesaj a „încercat să nu se comporte ca și cum ar fi fost profesorul ei”. Ea a spus că acest lucru a dus la întrebarea ei: „Cred că a fost ezitant la început, dar mai târziu a recunoscut. A făcut acest lucru trimițându-mi un bacșiș de 1.000 de euro pentru o poză sexy în lenjerie intimă – nu mi-a venit să cred!”. Vera a recunoscut că „i-a plăcut școala”; în timpul adolescenței, a fost hărțuită neîncetat pentru că avea un posterior mare. Deși vrea să lase în urmă acele amintiri, modelul este încântată că lucrurile s-au schimbat – acum face o avere din corpul pentru care a fost ridiculizată cândva. Și nu numai că fostul ei profesor s-a înscris pe contul ei, ci și foștii ei colegi de serviciu.

Înainte de a fi model a lucrat ca ospătăriță, câștigând între 6 și 8 euro pe oră. Vera a spus că a visat întotdeauna să devină dansatoare profesionistă, de aceea, s-a mutat în Los Angeles pentru a găsi noi oportunități. Ea a urmat cursuri de dans la unele dintre cele mai bune școli de arte interpretative din California și a făcut cunoștință cu fotografi renumiți. Vera a fost curând inspirată să se afle în fața camerei de filmat și a decis că vrea să urmeze o carieră în modeling.

Ea a adăugat: „În acea perioadă, am întâlnit, de asemenea, o mulțime de fotografi celebri care m-au făcut să-mi dau seama că vreau să-mi schimb planurile de carieră și să mă apuc de modelling. După aceea, mi-a luat aproximativ 2 ani să îmi cresc numărul de urmăritori pe Instagram și să ajung la 1,4 milioane de urmăritori.”

Ea a auzit de OnlyFans prin intermediul prietenilor ei și s-a înscris pe site în 2019. Vera a spus: „Am fost foarte încântată de această ocazie. M-am alăturat platformei ca o modalitate de a deveni independentă din punct de vedere financiar. Îmi place să fiu propriul meu șef și să pot lucra de oriunde. Întotdeauna am avut un posterior mai mare, înainte să fie cool acest lucru, colegii mei de clasă obișnuiau să râdă de mine pentru asta. Acum câștig o mulțime de bani din cauza asta!”

Vera a spus că a devenit „foarte încrezătoare” de-a lungul anilor și a încetat să îi mai pese de ceea ce cred despre ea foștii colegi de clasă și foștii asociați. „Am fost întotdeauna pe deplin încrezătoare în potențialul și ambițiile mele și am știut ce îmi doresc de la viață. În acest moment câștig aproximativ 300.000 de dolari pe lună. Nu numai profesorul meu de la școală mă abonează, ci și foștii colegi. Acum am multă libertate, ceea ce este cea mai bună parte a lucrurilor. Și, în sfârșit, m-am răzbunat pe cei care nu au crezut niciodată în mine.”