• Un pui de elefant a fost lovit de o motocicletă, în Thailanda.
  • Puiul în vârstă de doar o lună a fost salvat de un voluntar, prin manevre de resuscitare.
  • Salvatorul a intuit unde este inima puiului de elefant, după un clip pe care l-a văzut online.

Mana Savrite, un angajat al salvării din Thailanda, a reușit să aducă la viață un pui de elefant în vârstă de o lună. Puiul a doborât la pâmânt, după ce a fost lovit din plin de o motocicletă. Bărbatul care conducea vehiculul a fost aruncat în aer în urma impactului.

În urma accidentului, autpritățile au auzit strigătele elefantului și s-au deplasat rapid la fața locului. Potrivit BBC, puiul de lefant avea pulsul din ce în ce mai slab și începuse să piardă cunoștința.

Un filmuleț online i-a salvat viața puiului

Unul dintre salvatori a început să efectueze manevre de resuscitare, însă acesta a intuit mai mult unde este inima piului de lefant, după un clip pe care l-a văzut online.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

„Am presupus unde se află inima puiului de elefant în baza teoriei umane și a unui videoclip pe care l-am văzut online. Când puiul de elefant a început să se miște, aproape că am plâns”, a mărturisit Mana Srivate.

După câteva minute, animalul și-a revenit și a fost dus de voluntari la marginea unei păduri, unde se afla și mama sa. De partea cealaltă, motociclistul se află în spital, după ce a suferit mai multe răni în urma impactului.