• Kimmy Granger a avut parte de o educație dificilă, ea încercând să gestioneze alcoolismul mamei sale.
  • Dar, vorbind la un podcast, ea a dezvăluit că succesul ca star de filme pentru adulți a ajutat-o să se apropie de tatăl ei.
  • Ea recunoscut că jobul ei a avut un impact asupra vieții de familie – dar tatăl ei este acum mai mândru ca niciodată.

Kimmy Granger a început ca stripteuză exotică, dar s-a orientat curând spre filme pentru adulți și a început să filmeze cu importante companii de producție când avea doar 20 de ani. Acum, în vârstă de 27 de ani, modelul american a adunat peste 1 milion de urmăritori pe Instagram și a făcut saltul și în filmarea de conținut privat pentru canalul ei OnlyFans.

„Tatăl meu, când a aflat, a fost traumatizant. A fost umilit, a vrut să moară”, și-a amintit ea. „Era ca și cum ar fi spus: „Ce naiba am făcut greșit ca tată?”. Nici un tată nu-și dorește așa ceva pentru copiii săi. L-a deranjat și i-am oferit spațiul de care avea nevoie, iar apoi, câteva luni mai târziu, după ce a aflat, mereu îi dădeam de veste”.

Dar acum s-a împăcat cu ideea, ba chiar este „mândru” că ea este „fericită” și „stabilă”. Ea a continuat: „Nu vreau ca el să creadă vreodată că am făcut asta ca să îl rănesc… Am făcut asta pentru că mi-am dorit-o, simt cu adevărat că este lucrul potrivit pentru mine, îmi place la nebunie slujba asta. A fost aproape ca și cum acest job ne-a apropiat pe mine și pe tatăl meu. Eu și tatăl meu nu am fost niciodată foarte apropiați, am fost întotdeauna concentrat pe mama mea. Mama mea era alcoolică și era pur și simplu plecată, se terminase cu viața.”

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

De fapt, tatăl ei este acum atât de susținător încât și-a asumat un rol activ în cariera ei. Ea a continuat: „I-am spus foarte clar că sunt în siguranță și fericită și că nu mă droghez. Acum este managerul meu, îmi gestionează toate finanțele, se ocupă de contabilitate și suntem ca o echipă.”