• Un bărbat din Statele Unite și-a lăsat fiica flămândă să deschidă singură o conservă
  • Fetiței i-a luat 6 ore să deschidă recipientul de mâncare
  • Internauții au reacționat și l-au acuzat pe bărbat de rele tratamente și neglijență

Un tată din Statele Unite a pus-o pe fiica sa de 9 ani să deschidă o conservă de fasole, timp în care copilul a stat înfometat, informează BBC.

Fetița a încercat să deschidă conserva timp de șase ore, în timp ce tatăl ei se lăuda cu abilitățile sale de parenting pe Twitter. John Roderick, un creator de podcasturi, spune că reușita fetiței de a deschide conserva este o victorie a „parentingului bun”.

Reacțiile internauților nu au întărziat să apară. Aceștia îl acuză pe tată de neglijență și rele tratamente, iar alții îl acuză că a inventat povestea pentru a primi atenție. Bărbatul a primit și o poreclă: „bean dad”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Situația a creat și discuții aprinse între părinții de pe Twitter pe tema metodelor de parenting. De altfel, subiectul este unul controversat, care naște deseori conflicte.

I-a adus conserva și desfăcătorul

Totul a început când fiica bărbatului l-a rugat pe acesta să o ajute să gătească fasolea din conservă. Fiica i-a adus tatălui său conserva și un desfăcător, iar bărbatul în loc să o ajute să desfacă a ales să o învețe o lecție: a lăsat-o preț de mai multe ore să se chinuie și să învețe singură să deschidă conserva.

„Era lângă mine mormăind, încercând să rezolve. Ar trebui să precizez că orientarea în spațiu, vizualizarea procesului și ordinea operațiunilor nu sunt lucruri pe care ea le intuiește. Știam că va fi o provocare”, a scris acesta într-un Tweet pe care mai târziu l-a șters.

O autoare a atras atenția asupra lecției pe care fetița de 9 ani a învățat-o de fapt.

Lucruri pe care le-a învățat copilul tău: măncarea trebuie câștigată; alimentația nesănătoasă, mâncat mult la o singură masă, foamea este o pedeapsă; să ceri ajutor e inutil”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

Duminică, cei de la podcastul „My Brother, My Brother and Me” au spus că nu vor mai colabora cu Roderick.