• Nume grele în primul line-up de la Untold 2020
  • Fetele de Pussycat Dolls s-au reunit anul trecut şi au anunţat că vor cânta la Cluj
  • Australianca Iggy Azalea va cânta în premieră în România

Fie că eşti festivalier, fie că nu, cu siguranţă aşteptai veşti despre Untold 2020. Ei bine, organizatorii au anunţat primul val de artişti care vor urca pe scenă în acest an.

Cea de-a şasea ediţie a evenimentului îi aduce la Cluj pe cei mai tari trei dj-ii ai lumii. Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix şi David Guetta vor mixa din nou în faţa a zeci de mii de oameni.

First Artist Announcement | UNTOLD 2020

🌒The first artist announcement is here! 25 now, 200+ to follow! Who’s your favorite? #LunaTheRising

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
Publicată de UNTOLD pe Joi, 20 februarie 2020

Pe lângă aceştia vor mai urca, pe scena principală, Above & Beyond, Afrojack, Alesso, Dj Snake, Eric Pryd, Steve Aoki, The Script, dar şi mulţi alţii. Noutăţile din acest an sunt The Pussycat Dolls, trupă care s-a reunit la sfârşitul anului 2019, după nouă ani de pauză şi care vine pentru prima oară în România.

Şefii marilor studiouri de la Hollywood, companii de 2.150 de miliarde de dolari, așezați la aceeaşi masă. Formula unui film de succes pentru Netflix și strategia Disney

Şefii marilor companii de la Hollywood, cu o valoare de piaţă totală de aproximativ 2.150 de miliarde de dolari, au participat la o masă rotundă. Aceştia au dezbătut chestiuni importante legate de viitorul industriei, dar au vorbit şi despre filmele preferate în copilărie. Cei 7 executivi sunt responsabili pentru o mare parte din conținutul de […]

Read more

O surpriză este şi Iggy Azalea. Artista vine de la antipozi iar cu UNTOLD 2020 ajunge în premieră la noi în ţară. În acest an, festivalul Untold va avea loc între 30 iulie-2 august.