• Mulți vizitatori care zboară în Thailanda au șanse mari să treacă fără să vrea prin una dintre cele mai bântuite locații din țară.
  • Aeroportul Suvarnabhumi (BKK), situat la periferia capitalei Bangkok, un important punct de atracție turistică, a fost deschis în 2006 și, de atunci, a fost marcat de numeroase apariții fantomatice, precum și de accidente mortale.
  • Încă de la începuturile aeroportului internațional, o neglijență a făcut ca mulți dintre muncitorii care au construit aeroportul să nu știe că acesta era construit deasupra unui cimitir antic.

Mulți vizitatori care zboară în Thailanda au șanse mari să treacă fără să vrea prin una dintre cele mai bântuite locații din țară.

Aeroportul Suvarnabhumi (BKK), situat la periferia capitalei Bangkok, un important punct de atracție turistică, a fost deschis în 2006 și, de atunci, a fost marcat de numeroase apariții fantomatice, precum și de accidente mortale.

Încă de la începuturile aeroportului internațional, o neglijență a făcut ca mulți dintre muncitorii care au construit aeroportul să nu știe că acesta era construit deasupra unui cimitir antic.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Se pare că unii dintre ei au refuzat să lucreze și au demisionat de acolo pe loc, odată ce au aflat – pentru că erau prea speriați pentru a continua.

În timpul construcției, care se estimează că a costat peste 4 miliarde de dolari, muncitorii au declarat că au putut auzi țipete și plânsete în jurul lor.

O persoană a afirmat că a putut auzi muzică clasică thailandeză – deși nu era evident de unde ar fi putut veni.

În timpul deschiderii oficiale a BKK, autoritățile au adus chiar și 99 de călugări budiști pentru a alunga orice spirite neplăcute.

Ceremonia de exorcizare a fost plină de incantații și rugăciuni și a durat nouă săptămâni.

Un moment dramatic la finalul acestora, a fost când un manipulator de bagaje s-a împiedicat printre mulțimea de oameni care îi priveau pe călugări și care pretindea că l-a văzut pe gardianul cimitirului, Poo Ming.

Călugării i-au citit tânărului, astfel încât acesta să-si revină în fire.

Cu toate acestea, fantoma persistentă a lui Poo Ming, despre care se spune că este de culoare albastră, refuză să părăsească aeroportul și este adesea văzută sub forma unui bătrân cu un baston. Se crede că acesta, împreună cu alți demoni, pândesc terminalele.

Uneori, aceștia posedă persoanele din apropiere și se presupune că provoacă accidente și chiar sinucideri.

Aeroporturile din Thailanda, care dețin BKK, au construit bariere de sticlă în terminalele mai înalte pentru a împiedica oamenii să sară și să se sinucidă.

Mulți oameni au raportat că au văzut apariția unei doamne palide care poartă un copil și care provoacă în mod regulat accidente, apărând în fața șoferilor și speriindu-i.

O mașină Honda abandonată se află în parcarea aeroportului, acoperită de un strat de praf. Se spune că persoana care a închiriat mașina a fost ucisă cu ani în urmă și că acum bântuie zona – oamenii pun flori lângă vehicul ca ofrandă pentru spiritul neliniștit.

În 2013, un avion care a aterizat la BKK a pierdut controlul și a ieșit de pe pistă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav și s-a ajuns la concluzia că a fost rezultatul unei defecțiuni de aterizare.

Cu toate acestea, directorul general al Thai Airways a dat vina pe fantome la vremea respectivă și a mers până la a spune că o însoțitoare de bord fantomă a ajutat pasagerii să coboare din avion.

Un alt accident, mai grav, a avut loc în 2018, când un avion de aterizare a derapat din nou de pe pistă și a rănit 14 persoane. Spiritele maligne au fost acuzate că au jucat din nou un rol în acest incident.

Thailanda este o țară înrădăcinată în credința în fantome, iar un efort de a menține viața de după moarte în BKK este reprezentat de construirea de case ale spiritelor.

Acolo, multe companii aeriene cu sediul în Thailanda organizează sesiuni de rugăciune în grup, unde oamenii pot lăsa ofrande pentru cei morți.

Un cadou popular este Fanta cu căpșuni, deoarece se crede că această băutură este preferata fantomelor datorită culorii sale roșii strălucitoare.