Va fi ploaie de stele în această noapte. Locuri unde poți vedea perseidele

  • Mai sunt câteva ore până începe spectacolul pe cer.
  • Ploaia de meteori Perseide atinge punctul maxim, în noaptea asta.
  • Știi deja că cel mai bine vezi stelele căzătoare departe de oraș.

Mai sunt câteva ore până începe spectacolul pe cer. Ploaia de meteori Perseide atinge punctul maxim, în noaptea asta. Știi deja că cel mai bine vezi stelele căzătoare departe de oraș. Dar unde ai de gând să mergi?

Îți dau eu câteva sugestii de locuri din care vezi cel mai bine acest spectacol. Ce zici de un cort în mijlocul naturii, în care să ai și tot confortul unui hotel de 5 stele?

Îl găsești la doar două ore de mers cu mașina din București.

„Noi avem aceste igloo-uri poziționate efectiv sub cerul liber, beneficiind, de asemenea, de un tavan transparent, pentru a putea urmări stelele noaptea. Ca și alte activități, pe timp de vară avem și un jacuzzi exterior pe terasă, unde te poți relaxa la un pahar de vin, cu persoana iubită”, spune Larisa Pușcașu, fondator – Glamping Azuga.

Dacă ți-e dor de copilărie, ce poate fi mai frumos decât să stai într-un hamac, pe malul lacului și să privești stelele.

„Se poate auzi râul, se pot auzi greierii. Văd cerul, văd Vârful Pietrosul. Este o vegetație luxuriantă, te duce cu gândul la junglă. Foarte multă vegetație, apă, natură, munte, liniște”, povestește Mihaela Horj, proprietar – căsuțe în copaci.