• Nu ai timp de un concediu lung, agentiile îți oferă excursii de o zi
  • Ai ghidul, transportul și masa incluse
  • Ai la dispoziție 92 de destinații pe care le poți vizita într-o singură zi

Dacă nu ai mult timp, dar tot vrei să mergi în vacanță, agențiile de turism au o soluție pentru tine. Vacanța de o zi. Au venit cu 92 de destinații în țară dar și în străinătate pe care le poți vizita de dimineața până seara. Ești însoțit de un ghid, și te poți plimba în locații precum Țara Făgărașului sau Grădina de Lavandă.

Dorina este pasionată de astfel de călătorii și este deja la a treia experiență. Ultima dată, ea a petrecut o zi întreagă în Delta Dunării.

Ne-am plimbat cu barca, am făcut multe poze, am admirat și nuferii. Îmi place mult în primul rând pentru că într-un timp atât de scurt poți să vizitezi foarte multe, adică sunt foate concentrate aceste vizite. Și aflu și multe informații pentru că venim însoțiți de un ghid, adică e mult mai bine decât dacă ai veni tu pe cont propriu și ai ocazia să vizitezi foarte multe locații din țară, prin care poate nu ajungeam de una singură”, spune Dorina.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ofertele sunt accesibile pentru toată lumea. Plecările sunt din București, însă, dacă louiești în provincie, poți beneficia și de transfer.

Cosmin Vasile, manager de vânzări agenție de turism: Sunt destinații la o distanță de aproximativ 150 de kilometri de București astfel încât să putem să plecăm dimineața la 6 și seara la 9-10 să fim înapoi. Aș aminti Transfăgărășan, Transalpina, mănăstirile și palatele din jurul Bucureștiului, Valea Prahovei, Delta Dunării sau o zi la plajă la Gura Portiței, Bulgaria – Balcic. Tarifele sunt de 150 de lei de persoană la care se adaugă și masa de prânz, cei care doresc să o servească.