• Cele mai bune mâncăruri din pește le mănânci în Deltă
  • Pe lângă mesele delicioase, te poți plimba cu barca cu motor sau cu caiacul
  • Un sejur în Deltă te costă până la 1800 de lei de cuplu

Nu este loc mai bun pentru tine decât Delta Dunării, dacă îți plac peisajele de Insta story și să mânânci pește.

Claudiu Mihailov are o pensiune în Deltă și promite că poate să te țină ocupat zile întregi.

„Dacă peștele e preparatul de bază al dumneavoastră, cu siguranță de activități ne ocupăm noi: pescuit, excursii în Deltă, de 3, de 4 ore, de o zi întreagă. Putem oferi și un picnic în natură, în acest loc din inima Deltei, amenajat de noi. Un borș de pește de excepție, un pește prăjit la ceaun. O plăcintă la cuptor de lut cum ne făcea bunica acasă”, spune Claudio Mihailov.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Am făcut multe poze, am admirat și multe păsări. Am văzut și pești și nuferi, a fost foarte drăguț. O să avem acum o masă tradițională, am înțeles că o să ne cânte și cineva și o să admirăm natura”, a declarat o turistă.

Și dacă ai exagerat cu mâncatul, să știi că poți să arzi ușor caloriile în Deltă. O plimbare cu caiacul este inedită și utilă. Dacă mergi în suficiente curse, poți să faci un abdomen de invidiat și nu mai contează cât mănânci.

„Anul acesta este prima oară. Trebuia mai devreme puțin în mai și sperăm să revenim și puțin în iunie – iulie. Este super, recomandăm tuturor să încerce caiacul. Este minunat. Foarte mult ne-a lipsit, foarte mult am așteptat să ieșim iar cu caiacele pe apă”, a spus un alt turist.