• În ultima zi din an, multe persoane se gândesc cu nostalgie la obieceiurile de Revelion din anii precedenți
  • Două prietene își amintesc de vacanțele exotice din Republica Dominicană, Zanzibar, Jamaica sau Maldive

A început numărătoarea inversă! Mai sunt câteva ore, până când pășim în noul an. Și nu o vom face așa cum eram obișnuiți. Va fi un Revelion atipic, fără petreceri la restaurante.

Mulți se gândesc cu nostalgie, la anii trecuți, când petreceau până-n zori. Ramona și Carmen se uita la fotografiile din concedii. Ramona retrăiește atmosfera petrecerilor de Anul Nou cu ajutorul pozelor. Își făcuse un obicei din a-și petrece sărbătorile de iarnă pe cele mai frumoase plaje din lume: Republica Dominicană, Zanzibar, Jamaica sau Maldive.

Ramona Olteanu, antreprenor: „Undeva prin 20 decembrie, de regulă, plecam și ne întorceam pe 10 ianuarie, întrucât era o perioadă mai liberă și pentru noi. Și nouă ne place să ne petrecem sărbătorille la soare, pe nisip, să simțim valurile mării, briza.”

Anul ăsta și-ar fi dorit să meargă în Cuba. A renunțat la plan și va rămâne acasă. Dar, chiar dacă va fi un altfel de Revelion, Ramona nu renunță la rochia de seară și pantofii cu toc. Ea și prietena ei, Carmen, au început deja să se pregătească. Odată alese rochiile, nu le-a rămas decât să stabilească programul de Revelion.

Ramona Olteanu, antreprenor: „O să stăm împreună să jucăm un Activity, să ne uităm la televizor, să mai povestim, să ne uităm la pozele din vacanță, vom sta acasă și vom sărbători împreună trecerea dintre ani.”

Și ca să se bucure până la capăt de acest moment, Ramona și-a promis că va ocoli zilelele astea bucătăria.

Carmen Safta, educatoare: „Am comandat un meniu mai sofisticat, m-am programat chiar și la machiaj. Am un meniu cu fructe de mare, foie-gras și bineînțeles am comandat un tort de bezea.”

Ramona și Carmen vor să se revanșeze anul viitor. Vor merge nu într-una, ci în două destinații exotice.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC