• Valentine’s Day este sărbătorită anual pe 14 februarie.
  • Evenimentul declanșează o adevărată competiție prin care îndrăgostiții vor să își surprindă partenerii.
  • Un stilist vestimentar ne dă sfaturi în ceea ce privește alegerea unui cadou.

Valentine’s Day este sărbătorită anual pe 14 februarie. Evenimentul declanșează o adevărată competiție prin care îndrăgostiții vor să își surprindă partenerii. Dar pentru a impresiona, este nevoie de idei speciale și cu acestea vine Dana Tacea, stilist vestimentar. Iată care sunt recomandările pe care le face specialistul, atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Alegeri speciale pentru femeia iubită

Piesele vestimentare realizate de desingneri români pot să fie o alegere inspirată. „Având un croi deosebit, persoana care primește cadoul va primi mesajul că ea este deosebită. Ca să îi ajutăm și garderoba doamnei, recomandarea mea este să alegem o culoare neutră care să nu fie negru, poate fi alb, bej, bleumarin, gri.

O bijuterie este o altă opțiune de luat în considerare. Dana Tacea ne sfătuiește să ținăm cont de fenotipul pielii înaintea alegerii unei bijuterii: „dacă subtonul doamnei căreia îi oferim cadou este cald, să dăruiască o bijuterie aurie, iar dacă subtonul este rece, să dăruiască o bijuterie argintie.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ce cadou le putem face bărbaților

Recomandarea Danei Tache păstrează dimensiunea vestimentară. Însă, dacă nu vrem să riscăm cu alegerea asta, putem opta pentru un accesoriu: „Putem dărui un accesoriu și domnilor, acesta poate fi o cravată din tricotaj, sunt foarte la modă, acestea au o estetică și sofisticată și relaxată în același timp, iar ca optiuni de culori bleumarin, gri închis sau chiar și negru sunt alegerile ideale.”

Când celebrează românii iubirea

Ne putem considera un popor de îndrăgostiți: românii par entuziasmați de comemorarea dragostei, drept dovadă, în februarie se înghesuie două zile în care nu uităm să celebrăm iubirea: Valentine’s Day, sărbătorit pe 14 februarie și „Dragobetele”, pe 24. Poate e doar o modalitate de a ne încălzi în zilele friguroase ale lui februarie, sau o consecință a consumerismului care ne urmărește până în suflet, sărbătorirea acestor evenimente ne poate pune un semn de întrebarea dacă avem sau nu nevoie de o sărbătoare a iubirii.