• Vameșii din Argentina au făcut o descoperire înfiorătoare în momentul în care verificau un colet trimis din San Telmo în New York, SUA.
  • Ei au găsit în timpul unui control de rutină capul mumificat al unui copil, ascuns într-o mască cu personajul Spider-Man.
  • Se crede că rămășițele ar fi ale unui băiat de 9 -12 ani.

Vameșii din Argentina au făcut o descoperire înfiorătoare în momentul în care verificau un colet trimis din San Telmo în New York, SUA.

Ei au găsit în timpul unui control de rutină capul mumificat al unui copil, ascuns într-o mască cu personajul Spider-Man, potrivit Daily Star.

Potrivit Daily Star, care citează presa din Argentina, coletul avea destinația New York, iar conținutul era trecut ca fiind o jucărie. Scanerul a dezvăluit însă că în interior erau oase umane.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Expeditorul cutiei a folosit o identitate falsă, iar numele destinatarului coincide cu cel al unei vedete americane cunoscută pentru participarea la reality show-uri.

Se crede că rămășițele ar fi ale unui băiat de 9 -12 ani.

Autoritățile din Argentina verifică acum dacă femeia a cerut trimiterea coletului sau dacă acesta a fost expediat fără știrea ei.

Nu este singurul caz de acest tip din ultimele luni. În octombrie, personalul vamal din Clorinda a găsit patru cranii umane într-o valiză. Proprietarul valizei a declarat că craniile urmau să fie trimise în Statele Unite, unde vor fi supuse unor studii științifice.