• Vameșii din Argentina au făcut o descoperire înfiorătoare în momentul în care verificau un colet trimis din San Telmo în New York, SUA.
  • Ei au găsit în timpul unui control de rutină capul mumificat al unui copil, ascuns într-o mască cu personajul Spider-Man.
  • Se crede că rămășițele ar fi ale unui băiat de 9 -12 ani.

Vameșii din Argentina au făcut o descoperire înfiorătoare în momentul în care verificau un colet trimis din San Telmo în New York, SUA.

Ei au găsit în timpul unui control de rutină capul mumificat al unui copil, ascuns într-o mască cu personajul Spider-Man, potrivit Daily Star.

Potrivit Daily Star, care citează presa din Argentina, coletul avea destinația New York, iar conținutul era trecut ca fiind o jucărie. Scanerul a dezvăluit însă că în interior erau oase umane.

Recomandări

PSD ȘI PNL PREGĂTESC REMANIEREA
CONTROVERSE PRIVIND EVALUAREA NAȚIONALĂ
PUTIN ARE FORȚE NUCLEARE GATA DE LUPTĂ
DE DOMENIUL SF, DAR CU TESLA
CUM SE SCHIMBĂ ECONOMIA ROMÂNIEI
BIDEN LUPTĂ CONTRA MAȘINILOR DIN CHINA

Expeditorul cutiei a folosit o identitate falsă, iar numele destinatarului coincide cu cel al unei vedete americane cunoscută pentru participarea la reality show-uri.

Se crede că rămășițele ar fi ale unui băiat de 9 -12 ani.

Autoritățile din Argentina verifică acum dacă femeia a cerut trimiterea coletului sau dacă acesta a fost expediat fără știrea ei.

Nu este singurul caz de acest tip din ultimele luni. În octombrie, personalul vamal din Clorinda a găsit patru cranii umane într-o valiză. Proprietarul valizei a declarat că craniile urmau să fie trimise în Statele Unite, unde vor fi supuse unor studii științifice.