• Vânzările magazinelor online cu articole de plajă au crescut cu 20%.
  • Gabriela a profitat că poate să iasă la piscină şi şi-a cumpărat un costum de baie la 300 de lei.
  • În medie, obişnuieşti să plăteşti pentru un costum de baie, 200 de lei.

Gabriela abia aşteaptă să iasă la plajă, la mare şi la piscină. Aşa că reducerile aplicaţiilor online i-au făcut cu ochiul acum că poate să se bucure de vară.

Nu a stat mult pe gânduri şi a început să-şi aleagă noi costume de baie şi se pare că şi tu ai procedat la fel pentru că vânzările magazinelor online au crescut cu 20% la începutul lunii iunie, faţă de anul trecut.

În medie, plăteşti pe un costum de baie 200 de lei, însă Gabriela plăteşte şi mai mult când îi place un produs, şi nu ezită să cumpere unul şi cu 300 de lei.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Am aşteptam cu nerăbdare acest moment, să ies din casă, să mă eliberez, să mă bucur de mare, să mă bucur de soare”, spune Gabriela.

„Cam toate aceste costume au fost 200 de lei. Singurul care a fost ceva mai scump este acesta. A fost în jur de 300 de lei. Îmi place extrem de mult. Mai am încă un costum care a costat destul de mult, este făcut din plastic reciclat şi a avut un preţ destul de mare”, adaugă Gabriela.

„Preţurile pentru categoria costume de baie vor fi la nivelul anilor trecuţi, dar vom avea pentru început discounturi de Bine ai venit la piscină! pentru utilizatorii şi clienţii care doresc să îşi înnoiască garderoba pentru plajă şi piscină chiar în acest moment”, a declarat Raluca Radu, CEO Answear.