• Specialiștii spun că ai un apetit sexual mai ridicat vara din cauza eliberării de feromoni.
  • Adriana îți spune că iarna este un anotimp mult mai bun pentru a face sex.
  • Datorită soarelui ai mai multă vitamina D în corp și crește testosteronul sau estrogenul.

Vara sau anotimpul în care lumea face cel mai mult sex. Pun pariu că ai dat deja un google să vezi dacă te mint. Nu ai de ce. Pur și simplu ăsta-i adevărul. Ți-o spune sexologul Gabriela Marin.

Ea spune că există o ciclicitate în rotația anotimpurilor și trupul uman. Vara faci mai mult sex pentru că toți din jurul tău sunt mai relaxați și poartă mai puține haine pe ei. Ceea ce este bine.

Cu toții știm că din momentul în care soarele începe să strălucească mai tare și mai ales să vine primăvara simțim așa cum hormonii încep să tropăie și viața începe să pulseze. Poate transpirăm un pic mai mult și punem în valoare mai mult feromonii, știm că sunt acei hormoni care nu sunt sesizabili și care fac să crească atracția”, explică Gabriela Marin, psiho-sexolog.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Există și păreri diferite. Adriana Marin este inginer și nu crede în acest mit. Din contră, dintre toate anotimpurile, vara este cel mai neinspirat moment în care poți face sex.

Totuși, ea nu vine cu mâna goală și are câteva sugestii pentru tine.

„Din contră vara s-ar practica mai puțin pentru că este foarte cald și nimeni nu mai are chef să facă așa ceva. Pe timp de iarnă cred că se practică cel mai mult sexul Pentru că este frig, ne încălzim. Eu aș prefera, adică eu prefer mai mult iarna. Nu îmi place să fiu transpirată și să încep mai ales ceva ce clar o să mă obosească”, este de părere Adriana Costea, inginer.