• Daddy Cool și Ana Novic au dat Bucureștiul pe Ileana, un sat din Călărași
  • Cuplul a luat decizia în urma unei probleme de sănătate pe care Robert a avut-o
  • Copiii cuplului sunt mult mai fericiți în curtea casei de la sat

Vloggerii au renăscut la sat. Asta îți arată Daddy Cool și soția sa Ana Novic. Cei doi vloggeri de parenting au dat viața de la oraș pe Ileana, un sat din județul Călărași.

Vezi această postare pe Instagram

Înainte să ne mutăm la țară m-am gândit la interacțiunea dintre Ingrid și copiii de aici, eu știind care sunt principiile unei familii care crește copii în sat, am fost unul dintre acești copii timp de șapte ani. Curtea vecinilor în care s-a jucat Ingrid ne este deschisă, sunt oameni simpli, mereu amabili și extrem de prietenoși, iar mie îmi face placere să stau cu ei la povești, mă simt ca acasă, ca la bunicii mei, acolo unde mi-a fost cel mai bine. Provocări sunt, pentru că sunt și părți cu care nu rezonez, cum ar fi exprimarea, pe care nu vreau ca Ingrid să o deprindă, însă ei sunt atenți în prezența ei iar eu știu sigur că cei șapte ani de acasă sunt acasă la noi, acolo învață principiile pe care ne dorim să le stăpânească. Partea plină a paharului este cea care contează, Ingrid se joacă în curte ore în șir, nu vede decât @netflixro 30 de minute pe zi. Ieri s-a jucat cu Maria, fetița vecinilor în țarcul găinilor și nu vreți să știți cât de fericiți ne face să o știm așa. Și pentru că nimic nu este întâmplător, eu fiind vegetariană din empatie față de animale, tatăl Mariei este măcelarul satului, mno joac-o pe-asta Ană. Traian este un om cu care îmi face plăcere să povestesc și cu care împărtășesc principii comune, mai puțin meseria lui. Însă este o mare lecție de acceptare pentru mine, iar eu o primesc cu drag. Ieri am depănat amintiri din copilărie, în timp ce el spărgea nuci pentru prăjitura pe care Ionela, soția lui, urma să o facă și care by the way a ieșit absolut delicioasă. În final, am avut o zi extrem de reușită și ieri, ca toate zilele de altfel, cu bune și cu mai puțin bune, dar cu siguranță fiecare zi ne este o lecție, pe care noi o vedem sau nu așa. @daddycool.ro Voi ce lecții mai învățați zilele astea? #ananovic #daddycoolro #liberipeulita #slowliving #slowfashion #green #love #sustainable #parenting

O postare distribuită de Ana Novic (@ana_novic) pe

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
KULEBA PREZINTĂ SPEAKER CU A.I.
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
HONEYHLINE ÎNCEPE LUPTA PENTRU EMBRIONI
BUCUREȘTI E CEA MAI IEFTINĂ CAPITALĂ EUROPEANĂ

Robert Diaconeasa, cum se numește Daddy Cool în cartea de identitate, a hotărât să se mute în liniștea satului, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate cauzate de stresul și agitația vieții de la oraș.

Chiar dacă am crescut și m-am născut în București, printre betoane, am ajuns în punctul în care mi-am dat seama că nu-mi mai place și trebuie să mă retrag undeva unde să am parte de natură, de liniște, să ne creștem noi propriile fructe și legume, să mâncăm din ograda noastră, să mâncăm organic.”, a spus Robert Diaconeasa, la Aleph News.

Am hotărât să ne mutăm la țară pentru că ne-am dat seama că avem nevoie să îmbătrânim frumos”, a afirmat Ana Novic.

Vezi această postare pe Instagram

Fetița mamei blândă și înțeleaptă, te-am așteptat dintotdeauna! Ai apărut senină și-n mine liniște și pace ai sădit. M-ai învățat iubirea pură, simplă și răbdarea pan' la infinit. Mi-ai arătat atâtea căi și mi-ai deschis la fel de multe uși. Tu ai venit cu lecții învățate și noi le-am ascultat. Tu îmi ești cerul înstelat! Tu ești oceanul meu de armonie neîncetat. O doamne, tu esti fericire pură, ești câmpul meu de soare luminat. Te-am întrebat ce înseamnă pentru tine fericirea și mi-ai răspuns: iubire. Tu ești iubire , ești darul nostru binecuvântat. 🦄 #photo @lauramusuroaea #alwaysandforever @daddycool.ro 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 #ananovic #mommycool #tribuverde #eroiiverzi #mother #daughter #love #serenity #green #sustainable

O postare distribuită de Ana Novic (@ana_novic) pe

Ei iți mai spun că și costurile reduse ale vieții la țară sunt un avantaj. Asta, bineînțeles după câteva investiții.

Noi visăm ca în final să avem încălzire cu panouri solare, să avem căldură cu pompă de căldură, să avem totul sustenabil și să trăim cu ajutorul naturii fără ca noi să plătim foarte mult pentru asta”, a adăugat Ana Novic.

Iar pentru că mănâncă sănătos și proaspăt, Ana și Robert au fost și ei afectați de închiderea piețelor.

Obor de exemplu e o sursă de unde ne luam chestii, evident până ni le creștem pe ale noastre, și atunci sperăm totuși să rămână cumva în viață”, afirmă Robert Diaconeasa.

Vezi această postare pe Instagram

Vine o zi când toate se așează și în sfârșit poți să anunți că proiectul de suflet, cel mult visat, se întâmplă. "Liberi Pe Uliță" se numește și eu doar atât vă spun momentan. Revenim pe seară, cu un canal nou de #youtube , care poartă numele proiectului și aduce confesiuni și emoții de numa' numa'! Cu această ocazie vă mai arăt și mult apreciatul #blazer, din seria #marangic , purtat de mine ca rochie. Aceștia suntem noi, liberi și autentici, #liberipeulita @daddycool.ro noi patru suntem unul, dintotdeauna pentru totdeauna.💚 Mulțumim @edwardandreifilms pentru #photo și pentru că ne ești alături mereu!🙌 #ananovic #daddycoolro #thecoolkids #familyphotography #eroiiverzi #tribuverde #wilde #free #slow #living #sustainablefashion

O postare distribuită de Ana Novic (@ana_novic) pe