Veșnicia s-a născut la sat: Doi vloggeri au renunțat la oraș și s-au mutat la țară. Cum s-au adaptat

Vloggerii au renăscut la sat. Asta îți arată Daddy Cool și soția sa Ana Novic. Cei doi vloggeri de parenting au dat viața de la oraș pe Ileana, un sat din județul Călărași.

Robert Diaconeasa, cum se numește Daddy Cool în cartea de identitate, a hotărât să se mute în liniștea satului, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate cauzate de stresul și agitația vieții de la oraș.

Chiar dacă am crescut și m-am născut în București, printre betoane, am ajuns în punctul în care mi-am dat seama că nu-mi mai place și trebuie să mă retrag undeva unde să am parte de natură, de liniște, să ne creștem noi propriile fructe și legume, să mâncăm din ograda noastră, să mâncăm organic.”, a spus Robert Diaconeasa, la Aleph News.

Am hotărât să ne mutăm la țară pentru că ne-am dat seama că avem nevoie să îmbătrânim frumos”, a afirmat Ana Novic.

Ei iți mai spun că și costurile reduse ale vieții la țară sunt un avantaj. Asta, bineînțeles după câteva investiții.

Noi visăm ca în final să avem încălzire cu panouri solare, să avem căldură cu pompă de căldură, să avem totul sustenabil și să trăim cu ajutorul naturii fără ca noi să plătim foarte mult pentru asta”, a adăugat Ana Novic.

Iar pentru că mănâncă sănătos și proaspăt, Ana și Robert au fost și ei afectați de închiderea piețelor.

Obor de exemplu e o sursă de unde ne luam chestii, evident până ni le creștem pe ale noastre, și atunci sperăm totuși să rămână cumva în viață”, afirmă Robert Diaconeasa.


Exit mobile version