• Doi studenți din Pakistan au fost exmatriculați de Universitatea din Lahore, după ce tânăra l-a cerut în căsătorie pe iubitul ei în public.
  • Universitatea din Lahore suține că perechea a „încălcat regulile universității”
  • Cuplul a refuzat să-și ceară scuze, spunând că nu au făcut nimic rău.

O universitate din Pakistan a exmatriculat un cuplu de studenți după ce tânăra l-a cerut în căsătorie pe iubitul ei în public, transmite ArabNews.

Scandalul a izbucnit după ce imaginile din campus cu cei doi îndrăgostiți au ajuns pe rețelele de socializare.

Din imagini se poate observa cum tânăra se pune în genunchi în fața iubitului, ulterior îi oferă un buchet de flori și îl cere în căsătorie.

După ce a văzut imaginile, conducerea Universității din Lahore i-a convocat pe cei doi studenți la o ședință disciplinară pentru “încălcarea gravă a codului de conduită”. Cuplul de studenți, însă, a refuzat, spunând că nu au făcut nimic rău. Prin urmare, perechea a fost exmatriculată.

 „Ne poate explica cineva ce am făcut rău prin cererea în căsătorie în public la universitatea din Lahore?”, se întreabă logodnicul tinerei.

În Pakistan, manifestările publice de afecțiune dintre cupluri – fie căsătorite sau nu – sunt privite ca fiind inacceptabile din punct de vedere cultural și religios.