• Daniel Frumusachi, un sommelier din Republica Moldova, a deschis cu sabia un spumant la înălţimea de 3000 de metri în timp ce sărea cu paraşuta.
  • Daniel şi-a turnat vin în pahar şi a băut din el în timp ce cădea în gol.
  • Tănărul are 20 de ani şi deţine un record mondial inclus în Guinness Book pentru deschiderea sticlelor de vin spumant prin metoda Sabrage.

A curs vin spumant din cer, la propriu. Gestul inedit îi aparţine lui Daniel Frumusachi, un tânăr sommelier din Republica Moldova care a deschis, cu sabia, un spumant la înălţimea de 3000 de metri, în timp ce sărea cu paraşuta.

Tânărul nu doar că a reuşit să deschidă sticla la înălţime, dar şi-a turnat şi vin în pahar şi a băut din el.

Daniel Frumusachi nu este la prima performanţă: el deţine şi un record în Guinness Book pentru că a deschis 49 de sticle de spumant în doar 30 de secunde prin metodata Sabrage.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

„Eram foarte obosit şi am visat cum sar cu paraşuta şi fac Sabrage. La un moment dat, poate că am căzut, brusc m-am trezit. Am notat gândul, visul, ca să nu-l uit şi deja a doua zi am sunat un cascador. Am povestit visul meu şi el a râs şi a zis hai să-l facem”, a spus Daniel Frumusachi, sommelier.

„Prima oară când se face Sabrage la aşa înălţime!”, a spus Daniel Frumusachi deschizând sticla de vin spumant prin metoda Sabrage, în timp ce sărea cu parașuta.