VIDEO Daniel Frumusachi, sommelier din Republica Moldova, a deschis un vin spumant cu sabia, în timp ce sărea cu parașuta

  • Daniel Frumusachi, un sommelier din Republica Moldova, a deschis cu sabia un spumant la înălţimea de 3000 de metri în timp ce sărea cu paraşuta.
  • Daniel şi-a turnat vin în pahar şi a băut din el în timp ce cădea în gol.
  • Tănărul are 20 de ani şi deţine un record mondial inclus în Guinness Book pentru deschiderea sticlelor de vin spumant prin metoda Sabrage.

A curs vin spumant din cer, la propriu. Gestul inedit îi aparţine lui Daniel Frumusachi, un tânăr sommelier din Republica Moldova care a deschis, cu sabia, un spumant la înălţimea de 3000 de metri, în timp ce sărea cu paraşuta.

Tânărul nu doar că a reuşit să deschidă sticla la înălţime, dar şi-a turnat şi vin în pahar şi a băut din el.

Daniel Frumusachi nu este la prima performanţă: el deţine şi un record în Guinness Book pentru că a deschis 49 de sticle de spumant în doar 30 de secunde prin metodata Sabrage.

„Eram foarte obosit şi am visat cum sar cu paraşuta şi fac Sabrage. La un moment dat, poate că am căzut, brusc m-am trezit. Am notat gândul, visul, ca să nu-l uit şi deja a doua zi am sunat un cascador. Am povestit visul meu şi el a râs şi a zis hai să-l facem”, a spus Daniel Frumusachi, sommelier.

„Prima oară când se face Sabrage la aşa înălţime!”, a spus Daniel Frumusachi deschizând sticla de vin spumant prin metoda Sabrage, în timp ce sărea cu parașuta.