• Unei femei i s-a „reconstruit” mușchii piciorului cu o parte din limbă, după ce s-a luptat cu cancerul bucal.
  • Charlotte Webster, în vârstă de 27 de ani a comparat aspectul limbii sale unice cu o „acadea”, după ce i-a fost îndepărtată o parte din ea și reconstruită din picior.
  • După mai multe vizite la dentist și la medicul de familie, a fost trimisă la un specialist pentru o biopsie, după ce pe limba ei au apărut pete albe și dureroase.

Unei femei care s-a luptat cu cancerul la gură i-a fost extirpată o parte din limbă și reconstruită din picior.

Charlotte Webster a început să sufere de ulcerații recurente, dar le-a pus pe seama faptului că se simțea epuizată în urma turelor lungi ca însoțitoare de bord.

După mai multe vizite la dentist și la medicul de familie, a fost trimisă la un specialist pentru o biopsie, după ce pe limba ei au apărut pete albe și dureroase.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

În luna mai, analizele au arătat că tânăra de 27 de ani avea o tumoare. Câteva săptămâni mai târziu, ea a suferit o operație de nouă ore, care a presupus îndepărtarea unei părți din limbă și înlocuirea acesteia cu mușchi de la picior.

Studenta a declarat: „Nu am avut timp să mă gândesc: „Limba mea are acum o culoare bicoloră – arată ca o acadea cu bețișor.

„Există chiar și un pistrui pe limba mea de la picior.

„Auzim despre cancerul de sân și de prostată, dar rareori despre cancerul de gură. De obicei, bărbații mai în vârstă sau fumătorii sunt cei care sunt diagnosticați.


„Doctorii nu au tratat niciodată pe cineva atât de tânăr ca mine.”

Charlotte, ale cărei ulcere au început în 2018, nu avea nici o idee dacă va putea vorbi sau mânca din nou în mod normal și a petrecut următoarele două săptămâni cu o traheotomie, o deschidere în gât cu un tub introdus pentru a o ajuta să respire.

În același timp în care Charlotte și-a dezvăluit diagnosticul, mama era în remisie din cauza cancerului.

Charlotte a declarat: „Cel mai greu a fost să-i spun mamei mele. Trecuse prin atât de multe, încât mi-a frânt inima să-i spun că și fiica ei are cancer.”

În ciuda intervenției chirurgicale istovitoare, Charlotte i-a uimit pe medici cu recuperarea sa rapidă și a fost foarte fericită să descopere că cancerul nu s-a extins.