• Amou Haji, din Iran, a fost poreclit „cel mai murdar om din lume” pentru că evita în mod activ un mod de viață igienic.
  • „Cel mai murdar om din lume” moare la câteva luni după ce a făcut prima baie în zeci de ani.
  • Ciudatul individ nu s-a spălat de teama de „a se îmbolnăvi”, au declarat oficialii locali citați de agenție.

Un bărbat atât de murdar încât trecătorii îl confundau adesea cu o piatră a murit la vârsta de 94 de ani, la doar câteva luni după ce a făcut prima baie în ultimii 50 de ani. Amou Haji, din Iran, a fost poreclit „cel mai murdar om din lume” pentru că evita în mod activ un mod de viață igienic.

Burlacul care locuia într-o colibă de beton a murit duminică în satul Dejgah din provincia sudică Fars, a relatat agenția de presă IRNA. Ciudatul individ nu s-a spălat de teama de „a se îmbolnăvi”, au declarat oficialii locali citați de agenție. Dar „pentru prima dată, în urmă cu câteva luni, sătenii l-au dus la o baie pentru a se spăla”, a relatat IRNA.

Rapoartele au afirmat că pensionarul de vârstă înaintată se hrănea cu o alimentație formată în principal din animale de pe șosea, ceea ce i-a provocat un parazit stomacal. În mod miraculos, bărbatul era de altfel foarte sănătos înainte de a muri, potrivit medicilor.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII

All That is Interesting a relatat că Haji s-a supărat atunci când sătenii au încercat să-i aducă mâncare gătită în casă și apă curată, preferând să bea apă de baltă dintr-o cutie de conserve ruginită.


Locul său preferat de dormit era o gaură în pământ, în ciuda faptului că sătenii i-au construit o colibă de piatră, potrivit rapoartelor. În ciuda faptului că hainele sale erau pline de murdărie, Haji își ardea barba până la lungimea dorită la flacără deschisă.

Acesta ar fi declarat că oamenii apar ocazional pentru a-l batjocori și chiar arunca cu pietre în el, dar proprii săteni îi respecta în general intimitatea. Profesorul asociat de parazitologie, Dr. Gholamreza Molavi, care a efectuat teste pe Haji pentru Școala de Sănătate Publică din Teheran, suspectează că Haji a reușit să rămână atât de sănătos datorită dezvoltării unui sistem imunitar extrem de puternic datorită stilului său de viață.