• Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu.
  • Alegerea morbidă nu a fost explicată până acum, însă imaginile au adunat un număr impresionant de vizualizări.
  • Tema aleasă pentru nuntă de către un cuplu a generat o nemulţumire generală în rândul invitaţilor.

Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu. Alegerea morbidă nu a fost explicată până acum, însă imaginile au adunat un număr impresionant de vizualizări.

Dorinţa de a impresiona pare uneori să prevaleze asupra bunului gust şi chiar asupra bunului simţ. Iar dacă se cade în capcana spectacolului cu orice preţ, criticile vor curge cu siguranţă mai mult decât de obicei. Tema aleasă pentru nuntă de către un cuplu a generat o nemulţumire generală în rândul invitaţilor. Mirele a ales să ajungă la nuntă închis într-un sicriu.

După ce unul dintre invitaţii la nuntă a filmat nunta neobişnuită şi a postat-o online, clipul a devenit viral pe TikTok, oamenii punând la îndoială alegerea ciudată a mirelui: Este o înmormântare? Nu, aşa a decis prietena mea să meargă la altar”.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
@tobz88 Tell me you’re dramatic without telling me you’re dramatic. #wedding #walkingdowntheaisle #areyoukiddingme #getthefucouttahere #tildeathdouspart ♬ Rest In Peace - Dorothy

Alegerea sa discutabilă nu a fost explicată până acum, iar reacţia miresei nu a fost înregistrată, însă scurtul videoclip a stârnit controverse şi a adunat un număr impresionant de 6,8 milioane de vizualizări, scrie Mirror.