VIDEO. Nunta unei mirese fără mire care a decis să-și lege destinul de culoarea ROZ

  • De-a lungul anilor, ea a cheltuit peste un milion de lire sterline pe haine, încălțăminte, mobilier, accesorii – toate roz.
  • Ideea i-a dat-o un copil, care i-a spus să se mărite cu această culoare, dacă e așa îndrăgostită de ea.
  • Pentru ceremonie, Kitten s-a îmbrăcat în roz, a sosit într-un Chevrolet roz și și-a oferit un inel roz.

O femeie s-a căsătorit cu culoarea roz după ce s-a întâlnit cu ea mai bine de 40 de ani, într-o ceremonie nemaivăzută care a intrat în istorie pentru, cel mai probabil, prima de acest fel.

Kitten Kay Sera este cunoscută drept „cea mai roz persoană din lume” a fost în centrul atenție în știrile de pe prima pagină în publicațiile din 2018, când s-a aflat că a cheltuit peste un milion de lire sterline pentru casa și garderoba sa monocromă.

Kitten s-a hotărât să își ducă relația la următorul pas prin căsătorie. Pentru ceremonie, Kitten s-a îmbrăcat în roz, a sosit într-un Chevrolet roz și și-a oferit un inel roz, în ceea ce trebuie să fie cea mai puțin albă nuntă din lume. Nu putem uita și de tortul care a fost decorat cu o lebădă tot roz.

tort-roz-brioșe-lebădă

Ea a împărtășit poze de la nuntă atât cu ea, invitații și cu tortul și brioșele roz.

Într-un interviu acordat postului KVVU-TV, Kitten a declarat că s-a întâlnit cu culoarea timp de patru decenii, dar s-a gândit că acum este momentul potrivit pentru a o face oficial. Ea a spus că un copil a inspirat-o să facă legământul.

Povestea de dragoste a lui Kitten a început aproape din greșeală, în ziua în care a împlinit 20 de ani, în timp ce încerca să se hotărască cu ce să se îmbrace la petrecerea ei. A ales un top roz, o fustă pufoasă roz, pantofi și accesorii roz. „M-am simțit fabulos. M-am gândit că, dacă purtând atât de mult roz mă face să mă simt fantastic, de ce să nu port roz în fiecare zi?

„Să mă întorc la blugii albaștri și la un tricou alb mi s-a părut ridicol…”. Mi-am vândut mașina ca să am suficienți bani pentru a părăsi orașul meu natal, Houston, Texas, și să mă îndrept spre luminile roz strălucitoare de la Hollywood.

„Îmi place să spun că sunt un flamingo într-o lume plină de porumbei. Când merg pe o stradă aglomerată în timpul navetei de dimineață, toată lumea este îmbrăcată în gri și negru. Nu există nicio expresie, nicio individualitate. Cu toate acestea, oamenii cred că eu sunt cea nebună!”

petrecere-nuntă-roz

De-a lungul anilor, Kitten estimează că a cheltuit peste un milion de lire sterline pe accesorii și ținute roz.

„Pare mult, dar, dacă o împărțim pe decenii, nu este mai mult decât cheltuiește oricine altcineva pe mașini, canapele și mobilie. Singura diferență este că, pentru mine, fiecare liră este cheltuită pe roz”, spune ea.